Lief dagboek #2 – Zandvoort, opruimen en een stralend zonnetje!

1-P1150384

Zondag, tijd voor een nieuw artikel vol met foto’s van mijn week. Deze zomer neem ik jullie mee door elke week een fotodiary te plaatsen! Deze week ontbeet ik op het strand, genoot ik aan de grachten, besloot ik dat het tijd was om op te ruimen en kwam er een leuk pakketje binnen! Kijk je mee?

image

Vorige week zondag genoot ik nog van een verse jus met mijn blote voeten in het zand, een stralend zonnetje in mijn gezicht en een geweldig uitzicht op zee. Jullie krijgen gauw meer te zien en horen over deze hotspot in Zandvoort, want hé wat was dat genieten zeg!

image

Ook fietste we op zondag zo’n 40 kilometer door de duinen en leuke dorpjes. Toen ik mijn enthousiasme voor het fietstochtje probeerde over te brengen op mijn vriend zei hij: “Ik hoopte dit toch op latere leeftijd ooit te gaan doen.” Al vond ie het stiekem best wel leuk en gezellig hihi ;) !

image

Op maandag genoten we in Amsterdam. We hebben fijn gezeten op het museumplein en bij de negenstraatjes op een bankje aan de grachten!

image

Dinsdag ging ik naar de stad met mam. Ik wilde graag nog een leuk langer jurkje tot net boven mijn knie of een mooie rok voor op vakantie en gewoon voor elke dag. Ik was meer dan goed geslaagd en kwam terug met twee leuke jurkjes (waarvan deze op de foto echt zo perfect zat dat ik hem wel moest kopen!), een hemdje en een t shirt.

image

’s Avonds kwam mijn vriend langs om de foto’s op een usb stickje te zetten. We speelden weer kolonisten van catan het kaartspel en ik won!!!!! Ja, dit is echt een uitzondering aangezien meneer áltijd wint, maar dan ook echt altijd.

image

Woensdag stond ik vroeg op om weer eens te hardlopen. Nu ik gestopt ben met hockey probeer ik toch wel een keer in de week 4 á 5 km te rennen. Gewoon om mijn conditie op pijl te houden en omdat ik het echt heerlijk vind om steeds harder te lopen. Ik ben niet zo van de lange afstanden aangezien je dan wat meer je energie moet verspreiden. Ik kom liever gewoon helemaal afgepeigerd thuis door zo hard (en consequent) mogelijk die 4 of 5 km te lopen. Stom misschien maar het wedstrijd lopen zit er nog steeds in van al die jaren atletiek.

image

Ik stelde voor om eens op te ruimen in huis aan mam. Zij vond dit een goed idee en samen begonnen we bij de kelder. Er stonden nog zoveel medicijnen van papa in (hij slikte een hele mand vol medicijndoosjes per dag…) en zo ook deze vieze drankjes. Ik moest wel even slikken toen we alles door de gootsteen lieten lopen. Dit drankje herinnert me aan die middag dat ik bij papa op bezoek ging in het ziekenhuis. Hij kreeg toen net zijn eten en zei dat ik dit drankje echt moest proeven. Ik nam een grote slok en papa moest lachen, uhh nee dit was dus echt niet lekker! Papa opperde nog dat er veel meer smaken waren maar ik hield het voor gezien. Ik kreeg medelijden met pap dat hij dit moest drinken. Papa gaf uiteindelijk ook toe dat het ‘niet zo lekker’ was maar door mijn grote slok had hij het toch maar weer voor een deel op zei die met een glimlach op zijn gezicht. Mooie herinnering <3

image

We hadden de smaak te pakken en zo hebben we twee dagen lang van alles weggegooid en opgeruimd. Het geeft altijd zoveel rust in je hoofd als je dingen weg gooit en opruimt. Tijdens de pauze genoot ik van dit heerlijke kip honing mosterd broodje! :) Deze week ging het echt goed met mijn productiviteit! Het maakte me oprecht vrolijk en uitgeput aan het einde van de dag.

image

Ook ging ik deze week naar Martijn en daar trakteerde zijn moeder ons op een heerlijke eierkoek met aardbeien. Ook proefden we de thee die ik had gegeven voor haar verjaardag en degene die ik had geproefd was erg lekker! Geslaagd cadeautje dus! :)

image

Mijn ogen stonden vol verbazing toen ik een mailtje van een bedrijf had ontvangen. Wauw, dit had ik nooit verwacht. Mijn zusje stond al te springen zodra ik thuis kwam en het pakketje was bezorgt aan www.demooistesteraandehemel.nl, jullie lezen er morgen meer over! Pssssst, ik heb hem deze dagen al goed kunnen testen en ik ben enthousiast!

image

Verder genoot ik in het weekend van alle fijne zonnestralen, iets wat ik het liefste doe om op te laden. Ik kan zó genieten van de zon!

Deze week heb ik ook gewerkt en heb ik wat zitten puzzelen voor een nieuwe lay-out. Het is nu al zo leuk! Ik kan niet wachten tot ie helemaal af is!

Liefs, Sophie

Wat heb jij gedaan deze week?

12 comments

  1. Die nurti’s hebben hier ook lang de koelkast gevuld voor mijn vader. Best een moeilijke herinnering.

    Ik ben heel benieuwd naar wat je precies hebt mogen testen. :)

  2. Leuke foto’s! Mijn vriend zeurt ook altijd als ik voorstel een stuk te gaan fietsen. Dat vind ie voor oude mensen haha. Ben benieuwd naar de review van het product!

  3. Super leuke foto’s! Haha mijn vriend en ik spelen in de vakantie ook altijd Kolonisten. Super leuk spel – alleen verlies ik meestal, haha! Dat jurkje is trouwens echt heel erg cute!

  4. Nutridrink, niet te geloven dat ze dat nu nog steeds hebben, want ik geef je vader en jou groot gelijk, bah! Wat is dat vies! Ik moest het toen ik in het ziekenhuis lag ook een tijdlang drinken, bij de banensmaak en chocoladesmaak moest ik altijd spontaan overgeven.

    En wat een leuk jurkje heb je gekocht! Waar heb je die vandaan?

  5. Wat een fijne foto’s! Leuk dat jullie een dagje strand hebben gedaan inclusief fietstocht! Enne.. ik ben nu wel heel benieuwd naar dat pakketje hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge