Lief dagboek #1 – herkansing, zomerbbb en eindelijk vakantie!

Processed with VSCOcam with a5 preset

Een nieuwe rubriek op de mooiste ster aan de hemel! Ik wil jullie niet weerhouden van alle zomerse foto’s en leuke dingen die ik ga doen deze zomer vandaar dat ik elke zondag een artikel online ga zetten met foto’s van mijn week. Een aantal van deze foto’s zag je misschien al op instagram maar de meerderheid niet, hopelijk vinden jullie dat leuk, zo’n extra toevoeging! En dan nu, op naar de foto’s van deze week!

wpid-2015-07-03-08.12.50-1.jpg.jpeg
Ik begin voor deze keer de week op zondag. Op deze dag kwam er bezoek, de groep waar papa altijd mee fietste op de zondagochtend (mountainbiken). Fijn om weer eventjes over papa te horen en dat ze met zijn alle even langs zijn gekomen voor ons!

wpid-2015-07-03-08.12.44-1.jpg.jpeg
Op maandag besloot ik de nagels van mijn tenen maar eens te lakken! Ik ging voor dit donkere oudroze kleurtje die ik een aantal jaar geleden van een vriendin kreeg. Ik heb hem helemaal herontdekt!

wpid-2015-07-03-08.12.42-1.jpg.jpeg

Op dinsdag genoot ik van het zonnetje en kwam er superleuke post! Ik had namelijk de winactie van Amy gewonnen en nu ben ik een hele leuke zomerse tas rijker! Hij is heerlijk groot dus kan er veel mee :) Ik ben er super blij mee, zo zomers!

wpid-2015-07-03-08.12.30-1.jpg.jpeg

Woensdag was het een drukke (en warme) dag! Ik nam meteen de superleuke tas in gebruik en droeg weer eens een vrolijk broekje! (vind ik leuk!)

wpid-2015-07-03-08.12.40-1.jpg.jpeg

Allereerst naar school om het tentamen spaans te maken. Ik had me voor mijn gevoel goed voorbereid maar ik ging toch nog even vroeger naar school om te leren. Dit deed ik onder het genot van stukjes meloen.

wpid-2015-07-03-08.12.39-1.jpg.jpeg

Na het tentamen ging ik op naar Amstelveen. Daar ging ik een kamer bekijken voor wanneer ik stage ga lopen in Amsterdam. De kamer zag er netjes uit en hij was van mij! Samen met de huidige bewoner dronk ik nog een drankje in de zon, gezellig!

wpid-2015-07-03-08.12.37-1.jpg.jpeg

Toen ik daarna terugkwam aten we heerlijk zomers eten. Galiameloen met mijn favoriete eigen gemaakte salade!

wpid-2015-07-03-08.12.28-1.jpg.jpeg

Na het eten vertrok ik meteen richting het dorp met een vriendin. Het was na lange tijd echt weer ns nodig om bij te kletsen. We genoten van de wijn en de hapjes. Om half 12 ’s avonds was het nog steeds heerlijk weer!

wpid-2015-07-03-08.12.35-1.jpg.jpeg

Donderdagochtend stond de wekker vroeg. De deadline van de herkansing was vandaag dus er moest nog hard gewerkt worden om het op tijd af te krijgen. Daarna had ik dan echt zomervakantie! Ik begon deze bij het event wat Dagmar organiseerde, het was zo gezellig neergezet allemaal! Ohja op de heenweg vroeg meteen een onbekend iemand waar ik mijn tas gekocht had. Ik voelde me even heel speciaal dat iemand hem zo mooi vond!

wpid-2015-07-03-08.12.34-1.jpg.jpeg

Het enthousiasme van alle sprekers spatte er vanaf. Ik ben echt razend nieuwschierig naar alle komende boeken en wilde het liefst meteen beginnen met lezen. Alles was zo inspirerend! De goodiebag was ook heel goed gevuld, ik kan niet wachten om al het moois te lezen!

wpid-2015-07-03-08.12.31-1.jpg.jpeg

Met een glimlach op mijn gezicht ging ik weer opweg naar huis. Zo’n uitjes blijven nog zo apart voelen. Het zijn net minifeestjes! Extra leuk was dat sommige grotere bloggers mij gewoon herkende. Dat was echt wel een wauw momentje haha! Ook superleuk om bekende weer eens te zien.

Op dit moment ben ik een weekendje weg met mijn vriend. Vandaar dat de week deze keer op donderdag stopt. Jullie kunnen natuurlijk een plog verwachten van dit weekend!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn idee vinden om mijn zomer vast te leggen elke week. Tips en opbouwende kritiek zijn altijd welkom! Ook vind ik de naam van deze rubriek nog niet echt fantastisch, heb jij een idee?

Liefs, Sophie

Is jou zomervakantie al begonnen? Wat maakte jou gelukkig deze week? Weet jij een leuke naam voor deze rubriek?

18 comments

  1. Wat een gave tas! Super tof dat je die hebt gewonnen. Kan me voorstellen dat je er helemaal blij mee bent! Gefeliciteerd met jouw kamer!! Heel veel plezier alvast. Dat geeft vast een fijn gevoel en kun je relaxed de zomer door. Ik vind het leuk om je plogs te bekijken van deze zomer! Meekijken is altijd leuk!

  2. Ah Sophie, wat een vrolijke blogpost en dan ook nog eens al die leuke woorden over de tas van mijn winactie. Super dat je hem zo leuk vindt, veel plezier ermee!

  3. Wat leuk dat je die tas hebt gewonnen! Hij staat erg leuk bij de outfit die je op de foto aan hebt. Ook super tof trouwens dat je naar dat evenement bent geweest. Lijkt me zo speciaal om bij zo iets aanwezig te zijn! Ik vind het trouwens leuk om de zomer in foto’s te zien, dus ik zou zeker doorgaan als ik jou was, haha. Fijn weekend nog samen met je vriend!

  4. Wat leuk dat je de tas gewonnen had en iemand hem meteen zo leuk vond. Ook gaaf dat je bij het event was, klinkt echt als een geweldige dag!

  5. Wat een leuk overzicht! En leuk dat je naar het boekenevent bent geweest! Dat paarse tasje waar jullie de goodiebag in kregen, heb ik ook, hihi. Mijn vader werkt namelijk ook bij VBK media. Ik vind het echt een tof idee om je zomer vast te leggen! liefs, Klaske
    Klaske schreef onlangs …My Goals For July

  6. Wat een fijne nieuwe en vrolijke rubriek zeg meis <3 De tas die je hebt gewonnen is echt prachtig en past helemaal bij de zomer en jou: vrolijk ;-)! En inderdaad staat dat broekje je echt prachtig, I also like that haha! Ik vond het trouwens ontzettend leuk om je te ontmoeten: wat ben je toch een lieve en grappige dame, heb echt om je leuke verhalen gelachen <3 X

  7. Wat een leuke fotos weer meis! Super tof dat je bij het event was.Ik wilde ook zoooo graag, maar kon helaas niet. Bummer! Wie weet tot snel <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge