PLOG: Zandvoort dag 1&2

20150703_221242

Zoals jullie volgens mij allemaal weten (door twitter en instagram) ben ik een weekendje weg geweest naar Zandvoort. Tijdens dit weekend maakte ik zoveel leuke foto’s, kreeg ik ineens heel veel bloginspiratie en genoot ik van het weekendje weg. Jullie kunnen dus nog vele blogposts verwachten over een echte hotspot, outfits, etc. Vandaag neem ik jullie mee met dag 1 & 2 van het weekendje weg! Kijk je mee?

Zandvoort 2015

Op vrijdagmiddag kwamen we aan in ons appartement/huisje. We hadden het geboekt via airbnb en het was echt heel netjes en schoon! Het ligt enorm dicht bij de zee en het centrum is op loopafstand. Het huisje had een badkamer, keuken/woonkamer, slaapkamer en een kleine ‘binnenplaats’ waardoor we ook nog buiten hebben kunnen zitten. We waren onder de indruk van ons plekje voor het komende weekend, het zonnetje scheen en het weekend kon alleen nog maar mooier worden!

Zandvoort 20151

– We besloten al gauw om eerst eventjes naar het strand te gaan aangezien het heerlijk weer was. Ik installeerde me met een boek in de zon en genoot van de zonnestralen en mijn boek.
– Een nectarine is voor mij écht het fruit voor op het strand. Dit aten we altijd met ons gezin wanneer wij op vakantie waren in het buitenland. Vandaar dat ook op vrijdag de nectarine niet kon ontbreken!

Zandvoort 20152

– Na het strand gingen we naar een supermarkt in de buurt om een wegwerp BBQ te halen en alles wat daarvoor nodig was. We genoten van het heerlijke weer en het eten!
– De barbecue was erg lekker maar ik zat wel erg vol! We besloten de buurt maar eens te verkennen en maakte ook nog eens een wandeling door de duinen. Heerlijk!

Zandvoort 20153

– Na de wandeling besloten we een spelletje te spelen. Dit is kolonisten van katan het kaartspel. Ik gaf mijn vriend dit spel voor zijn verjaardag en we hadden het nog nooit gespeeld (oeps). We snapten er de eerste keer maar weinig van en stopte er halverwege mee om maar te gaan slapen. De volgende dag zou het immers een lange dag worden!
– ’s Ochtends stonden we vroeg op om een ontbijtje te halen bij de bakker en de supermarkt. We genoten van een vers sapje, croissants en smeerde broodjes voor naar het strand.

Zandvoort 20154

– We vermaakten ons op het strand met een goed boek, muziek en Beach bal! Ik vind het echt leuk om bezig te zijn op het strand dus dat kwam goed uit. Tevens genoten we van onze verse desem broodjes van de bakker, jummie!

Zandvoort 20155

– Ik nam de superleuke tas mee die ik won bij lieve Amy! Ik ben er helemaal verliefd op! Zo zomers!
– Na het strand nam ik een verfrissende douche en trok ik mijn nieuwe tuinbroek aan om foto’s te maken in de duinen. Ik vind hem zo leuk!

Zandvoort 20156

– Ons huisje lag tussen de twee witte huizen in. Rechts zie je de duinen en de foto maakte ik 10 meter vanaf het strand. Zoals je ziet was de locatie echt perfect!
– Ik wisselde snel mijn outfit en ging uiteten aan het strand. Zo heerlijk om zo vaak op het strand te zijn!

Zandvoort 20157

– Martijn nam daar nog een ijsje en we slenterden nog even langs het strand tijdens de ondergaande zon. Zo fijn! Dag 1 en 2 waren dik geslaagd!

Liefs, Sophie

Ben jij al eens in Zandvoort geweest?

22 comments

  1. O wauw, dat ziet er echt uit als een heerlijk weekendje weg en wat straal je ongelooflijk knapperd <3 Het huisje ziet er trouwens echt heel netjes uit, dus dat ik zeker fijn! Ik ben wel vaker in Zandvoort geweest, alleen nog nooit echt overnacht: lijkt mij wel heel bijzonder, vooral als je zulk prachtig weer zoals jou hebt. X

  2. Ah dit ziet er echt uit als een heerlijk weekend! Het huisje ziet er heerlijk uit! Ik ben nog nooit in Zandvoort geweest volgens mij. Heerlijk even naar het strand.

  3. Ik ben er (zo ver ik me kan herinneren) nooit geweest, maar zo te zien moet daar verandering in komen! Wat heerlijk zo aan de duinen. Mooi huisje ook! Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hadden

  4. Wat een toffe foto´s! Die nagellak is ook supermooi trouwens, ik ben al een tijdje aan het denken welke kleur ik op mijn teennagels ga smeren voor volgende week als we een weekendje weggaan naar de hitte :)
    Sabine schreef onlangs …Samen onder de sterren

  5. Wat een lieve foto’s van jullie samen! Je straalt helemaal! Zo te zien en te lezen hebben jullie een heerlijk weekend gehad. Lekker hoor! :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge