Wishlist – Zomerkriebels

Blote voeten in het gras, buiten eten en zelfs op vakantie gaan. Ik heb het over mijn favoriete tijd van het jaar, de zomer! Vandaag een extra zonnig artikel aangezien het de laatste dagen zo ontzettend lekker weer is geweest en ik het zonnetje nu al mis! Ik neem jullie mee door mijn wishlist!

– Een laptoptas
Op dit moment gebruik ik mijn eastpack nog elke dag om naar school te gaan. Wanneer ik stage ga lopen kan ik daar natuurlijk niet mee aan komen (zie je het al voor je: ik op hakken en een jurkje mét een eastpack?). Deze van Burkely vind ik echt heel mooi!

– Een miniplantje
Elke keer als ik zo’n leuke plantjes zie weet ik weer hoe schattig ze wel niet zijn. Ik wil ze dolgraag in mijn boekenkast zetten. Helaas heb ik geen witte meubels in mijn kamer en ben ik al maanden hopeloos op zoek naar zo’n nepplantje in een zwart/donker potje. Where are you guys?

– Krultang
Sinds ik mijn haren heb gedoneerd draag ik mijn haar eigenlijk elke dag hetzelfde. Mij lijkt het nu juist mooi om zo’n grove krultang te hebben waarmee je grote natuurlijke krullen kan maken. Op dit moment heb ik er namelijk een met een vrij kleine omvang. Verder vind ik zo’n mooie natuurlijke slag altijd geweldig bij anderen en heb ik vaak zo’n ‘dat wil ik ooooook’ momentje als ik het zie!

– Een hoedje
Ik wil al zomers lang zo’n leuk hoedje! Hoe zomers staat het en hoe fijn zou het zijn als ik eens niet mijn scheiding verbrand. Ik heb er al een aantal gepast maar ze zijn telkens te groot. Hopelijk vind ik er dit jaar eentje op vakantie! Ik vind het namelijk ontzettend leuk en zomers staan!

– Nieuwe camera
De huidige camera heb ik al zo’n 6 jaar. Hij is echt geweldig maar hij begint toch wel wat gebreken te vertonen. Tijd voor een nieuwe dus! Op dit moment denk ik dat ik nog maar bij een compact camera blijf aangezien een spiegelreflex toch wel een hele grote investering is en omdat het vooral een gezinscamera wordt waar dus ook mijn zusje van twaalf wat mee moet kunnen. Op dit moment heb ik de Panasonic lumix FZ45 (afgebeeld bovenin) en er is maar weinig verschil met degene die ik op het oog heb (FZ200). Nog even over nadenken dus!

Lippenstift
Ik wil echt al maanden een nieuwe lippenstift maar ik weet gewoon niet welke! Ik wil graag een zomerskleurtje maar van een koraalkleurtje weet ik bijvoorbeeld dat het mij echt niet staat. Volgens mij heb ik meer een koelere tint nodig. Ik heb nog een cadeaubon hier liggen van de Etos dus als jij nog een mooie lippenstift weet, tell me!  Op dit moment is 05 mijn favoriet van Rimmel, een mooi roze kleurtje wat ik echt heel vaak draag!

–  Tuinbroek
Vorig jaar wilde ik al dolgraag een korte tuinbroek, helaas heb ik er toen geen kunnen vinden die mooi aansloot. Nu dit jaar vind ik ze nog leuker en dus wil ik die eigenlijk nog vinden voordat ik het zonnetje op ga zoeken in Spanje! Het lijkt me zo leuk met gewoon een wit hemdje eronder en zo’n hoedje!

Rok
Nog een kledingstuk op mijn wishlist. Ik vind zo’n rokken echt heel erg mooi. Laatst zag ik op mijn school iemand die deze rok in het donkerblauw had, ik was gelijk verliefd! Als iemand weet waar ze die hebben, ik ben een en al oor!

Liefs, Sophie

Wat staat er op jou wishlist?

25 comments

  1. Wat een mooie wishlist. Vind het mooi dat het ook zulke kleine dingen zijn, zoals een miniplantje. Hoe leuk is een miniplantje inderdaad! Ik wil ook nog steeds een tuinbroek kopen. Nu ik erover nadenk. Volgens mij heb ik er eentje haha. Oeps. Ik ga zo eens zoeken in mijn kast haha.

  2. Wat een leuke spulletjes allemaal! Vooral die tuinbroek is zo pretty! Ik wil ook een nieuwe camera, ga er waarschijnlijk dit weekend eentje kopen. :)

  3. Dat soort rokken zijn inderdaad heel mooi. Ik heb er ook een, maar weet nooit waar ik ‘m mee moet combineren. :P Bij Intratuin verkopen ze trouwens wel zwarte potjes voor mini plantjes!

    1. Aaah Dina, tell me! Waar heb je m vandaan gehaald! Ik snap dat combineren wat lastig is! Ik ga binnenkort meteen kijken bij de Intratuin, bedankt voor je tip!

  4. Ik ben echt heel benieuwd naar welke camera je uiteindelijk gaat kiezen, maar weet zeker dat het goed gaat komen ;-) Die rok is trouwens echt helemaal geweldig zeg, ik begrijp waarom je daar op slag verliefd op werd. Volgens mij gaat hij je ook echt prachtig staan meis. X

    1. Ja, ik denk dat ik mijn camera nog maar een jaartje houd. De nieuwe variant heeft alleen maar een uitklapbaar scherm en om daar nu zoveel geld voor neer te leggen… Die rok, ja ik weet het ik vind hem ook geweldig haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge