Winactie | Tijd voor nieuwe schoenen?


Schoenen, wie wordt daar nu niet gelukkig van!? Eerst kon het me nooit zoveel interesseren, maar naar mate je ouder wordt en je niet standaard elk seizoen afscheid moet nemen van je vorige schoenen, ben ook ik om. Nog leuker is dat ik nu een van jullie blij mag maken. 

Normaal gesproken weet ik al snel wat voor iets ik graag zou willen hebben. Voor deze lente was er alleen zo weinig keus! Toen ik eind maart naar de stad ging stonden er nog maar weinig ‘lente’ schoenen in de winkels. Met name veel laarzen óf witte gympen. Deze selectie witte gympen was echter zo klein dat ik helaas niet kon slagen. Na verschillende websites afgestruind te hebben kon ik nog steeds niets vinden wat me aansprak. Aangezien ik al een paar witte Allstars in de kast heb staan (wie niet?) wilde ik niet iets wat daar enorm op leek. Uiteindelijk kon ik ook bij alle webshops waar ik normaal wel eens rond kijk, niet slagen. Tijd om Google om hulp te vragen. Daar kwam de webshop van Sooco naar voren en bij het zien van hun collectie werd ik wél enthousiast. Eindelijk vond ik wel vier paar schoenen die me wel leuk leken. Ik liet ze allemaal thuis bezorgen en uiteindelijk heb ik mijn keuze kunnen maken. Nu ben ik dus helemaal blij met mijn nieuwe paar witte sneakers.

Het allerleukste is dat ik ook een van jullie mag verrassen! Ik mag namelijk een van jullie blij maken met een tegoedbon van €35 euro. Deze tegoedbon is geldig op de nieuwe collectie van Sooco, zowel in de winkel als online.

Wat moet je doen om deel te nemen aan de winactie:

  • Volg De mooiste ster aan de hemel op Instagram of Facebook 
  • Vul een geldig e-mailadres in bij het plaatsen van je reactie (in het daarvoor bestemde vakje)
  • Laat mij weten welk paar schoenen je zou kiezen door middel van een link in je reactie

Je mag me ook volgen op de volgende kanalen:

Twitter | PinterestYouTube

Je kunt deelnemen aan de winactie tot 3 mei! Op 4 mei maak ik de winnaar van de tegoedbon bekend door middel van een mailtje!

Liefs, Sophie

In samenwerking met Sooco

16 comments

  1. Heeee.. ha helemaal gelijk! ;) Ik zorg altijd voor een ‘goed’paar schoenen per seizoen en vaak een paar leuke schoenen.. De ‘goede schoenen’ gaan soms zeker wel 2 jaar mee,, maarja blijf een vrouw en die houd nou eenmaal van afwisseling, een paar leuke stappers of ballerina’s voor erbij dit zomer en in de winter bv een paar leuke simpele laarsjes erbij… Zo doe ik het meestal! ;) Voor komend zomer zoek ik nog een paar ‘goede schoenen’ Loopschoenen dus hahaha…. zal helemaal super zijn die bij soocoo uit te mogen zoeken. Zag superleuke adidasjes, maar helaas niet in mijn maat,, Dan zal ik graag gaan voor deze:
    https://www.sooco.nl/spm-santander-sneaker-zwarte-lage-sneakers-30172.html leuke instappers en ideaal te combineren overal mee..

    Helemaal superleuk en lief dat je dit organiseert voor de lezers van je blog.. Ik volg je op Bloglovin, Facebook & twitter…
    Groetjes van Ilsiee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge