Wat vind jij van demooistesteraandehemel.nl?

Processed with VSCO with a5 preset

Natuurlijk zijn jullie, mijn lieftallige lezers, het belangrijkste van mijn blog. Door jullie blijf ik artikelen schrijven en hangt mijn blog nog steeds in de lucht. Ik vind jullie mening, gevoel en tips dan ook heel belangrijk!

Na bijna een jaar lang artikels typen en delen op www.demooistesteraandehemel.nl is het dan eindelijk eens tijd om jullie aan het woord te laten! Ik ben namelijk onwijs benieuwd hoe jullie over mijn blog denken en wat jullie mening is over bepaalde dingen.  Je zou me zo onwijs blij maken als je de enquête in zou willen vullen! Ik vond het eerder nog een beetje eng om een enquête op te stellen voor mijn blog. Wat als niemand de enquête in zou vullen?

Maar goed, ik heb stiekem echt geen flauw idee wat jullie nu eigenlijk zo ‘leuk’ vinden aan mijn blog? Hoe jullie op mijn blog terecht gekomen zijn en hoe oud jullie nu eigenlijk zijn. Allemaal dingen waar ik super benieuwd naar ben en waar jullie mij hopelijk antwoord op willen geven. De resultaten deel ik natuurlijk op mijn blog!

Ohja, mocht je je e-mailadres achterlaten in de enquête dan maak je kans op iets heel tofs als bedankje. Wat dat is blijft nog even geheim, maar ik kan verklappen dat het veel waarde heeft en dat iedereen het kan gebruiken! :D

Zou jij me willen helpen? Ga dan hier naar de enquête.

Liefs, Sophie

Mocht je tips, advies of opmerkingen hebben dan kun je ook altijd mailen naar demooistesteraandehemel@gmail.com

8 comments

  1. Ik vind het fantastisch hoe jij je leven beschrijft, daar kan ik Me soms op baseren en weet ik dat elk meisje het moeilijk heeft. Dan kan ik m’n zelfmedelijden opzij schuiven en ook eens aan jou denken. Jouw herinneringen van je papa, doen ook bij mij herinneringen van mijn papa naar boven komen. En je schrijft bijzonder mooi!! Super blog :)
    Iris schreef onlangs …Gezonde vegan appelkoekjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge