What’s in my bag – naar stage

P1170540
Altijd al willen weten wat ik nu dagelijks met mij mee sleep naar de andere kant van Amsterdam? Een tijdje geleden liet ik jullie mijn nieuwe tas zien voor naar stage en vandaag krijgen jullie een kijkje in mijn tas! Wat neem ik zoal mee op zo’n stagedag? Wat mag er echt niet ontbreken? Ik vertel het je in dit artikel.

De inhoud:
P1170726
Als eerste natuurlijk mijn portemonnee, want hé je moet nooit het huis uit gaan zonder geld! (zei papa altijd ;-)) Daarnaast ook een compressed deo waar eigenlijk een heel verhaal aan vast zit. Iets met deo vergeten op te doen en andere paniek op mijn eerste stagedag.

P1170729
Ook heb ik een trouwe band met mijn agenda. Ik hou nu eenmaal van controle, overzicht en plannen. (plannen nakomen is een ander verhaal…). Daarnaast mag ook mijn clipje niet vergeten want ik ben zo’n persoon die haar haren 4x per dag veranderd van stijl. (lees: los, clipje, staart, vlecht, knot, los, etc.)

P1170732
Als ik deze grote tas bij heb dan zit daar ook standaard een gezichtscrème in van de Nivea. Echter was deze zo niet geschikt voor mijn gezicht en gebruik ik hem nu als handcrème. Ik heb deze graag in mijn tas omdat het moment dat ik in het openbaar vervoer zit het enige moment is waarop ik even stil blijf zitten zonder dat alles vet wordt. Ook heb ik vaak een lippenstift (en lippenbalsem) in mijn tas om bij te werken of gewoon omdat ik het leuk vind om die op te doen.

P1170734
Mijn USB mag ik ook niet vergeten. Toen laatst spontaan het netwerk eruit ging op stage was dit mijn reddende engel! Hier sla ik elke week weer mijn bestanden op zodat ik het sowieso op drie computers heb staan + mijn USB. Veiligheid eerst!

P1170735
Ook mijn iPod en oortjes kunnen niet ontbreken. Ik vind het heerlijk om me even af te zonderen met één oortje in, zodat ik me even goed kan concentreren op mijn werk. Het andere oortje laat ik wel vaak uit zodat ik mijn telefoon en collega’s hoor. Wel zo sociaal ;-)

P1170724
Verder vul ik mijn tas met belangrijke stage papieren en informatie, mentos, water en mijn tag van HEMA. Mijn laptop neem ik niet altijd mee omdat die niet altijd nodig is.

De laatste tijd neem ik dan ook steeds vaker een kleinere tas mee waar dan vanaf nu ook altijd een plastic tas in zit voor onverwachte boodschappen, mijn HEMA buttom die we pas nieuw hebben gekregen en een boek omdat het heerlijk is om in het ov te lezen!

Liefs, Sophie

Wat mag er niet ontbreken in jouw tas die jij dagelijks gebruikt?

10 comments

  1. Ja, ik vind het ook zo lekker om onderweg te lezen, heel relaxed! Fijne spulletjes heb je ook in je tassen zitten, de meeste dingetjes zitten er bij mij ook standaard in :) Leuke post! Liefs!

  2. Leuk om te zien. Komt wel overeen met wat ik meestal meeneem alleen neem ik altijd mijn laptop mee! En usb neem ik vanaf nu ook mee, nog nooit over nagedacht eigenlijk!

  3. Leuk om te zien wat er allemaal in je tas zit! Naar mijn werk heb ik altijd super veel losse spulletjes in mijn tas mee, omdat ik elke dag wel een andere lipstick op heb gooi ik die er altijd los in.. haha

  4. Dat is best een hoop dat je meeneemt! Of ik neem gewoon nooit zo heel veel mee, dat kan natuurlijk ook. Handgel, een handcrème, lippenbalsem en zakdoekjes neem ik altijd mee: want je weet maar nooit ;) Nu kan ik helaas niet lezen in het OV dus een boek kon ik nooit meenemen (beetje verloren tijd zo).

    Ik moet nog kijken voor een nieuwe tas, die ik mee kan nemen naar het werk. Lastig!
    Inge schreef onlangs …New in | Mango tas

  5. Ooo wat een handige spulletjes, echt van die spulletjes die niet mogen ontbreken bij een dagje stage. Ik heb ook zo mijn dingetjes; mijn laptop, mijn opladers, deodorant, haarborstel en noem maar op. Ik vind het ongelofelijk leuk om ook nog eens een what’s in my bag artikel te plaatsen. Wel eens gedaan op instagram, maar niet op mijn blog. Leuk artikel en leuke inspiratie!

  6. leuk om te zien! ik heb soort gelijke spulletjes erin maar mijn tas is van binnen zo donker dat ik altijd eerst alles er uit moet halen voordat ik kan vinden wat ik zoek XD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge