Wat je deze week echt gelezen moet hebben

Vandaag sluit ik de week af met echte must-read artikelen, ben jij benieuwd wat je deze week echt nog moet lezen kijk dan snel verder!

Aangezien ik graag ’s ochtends mijn artikelen online zet heb ik gekozen om de week te beginnen op 16 maart, vorige week zondag. Vandaar dat de week dus loopt van zondag tot zaterdag.

Zondag: Visionarylife
Op zondag vertelt Deisy je waarom je je echt niet schuldig moet voelen als je paaseitjes aan het eten bent en ik weet zeker dat jij die redenen ook wil weten! Gauw lezen dus, mét een paasei in je mond (en twee naast je zodat je er daarna nog meer kunt eten zonder te verplaatsen haha)

Maandag: Ikvrouwvanjou
Elke maandag kijk ik weer uit naar een nieuw artikel van Joyce en Scarlet. Op maandag nemen zij ons mee met de strijd om een kindje te krijgen. Ongelofelijk wat je elke week weer te lezen krijgt.  Het is elke week weer spannend of het ze gaat lukken en ik krijg steeds meer bewondering voor deze twee doorzetters. Deze maandag namen ze ons weer mee in de strijd met het artikel Slechte zaadkwaliteit?

Dinsdag: Youniqueblog
Wie kent Femke niet met haar vrolijke lijstjes en DIY’s. Femke schrijft artikelen waarbij je, zodra je het artikel hebt gelezen, jezelf toch weer betrapt op een glimlach. Voor vrolijkheid moet je bij Femke zijn! In het artikel op dinsdag deelt ze originele dingen die je in je eentje kan doen. Ook kan ik je aanraden om haar social media kanalen te volgen, zoveel vrolijkheid wil jij toch ook in je timeline?

Woensdag: Life of Lonneke
Lonneke is echt een superleuke meid! Haar blog is echt ontzettend mooi en haar artikelen heel divers! Haar foto’s zijn dan ook écht geweldig mooi en een feestje om naar te kijken! Vandaar dat ik zo enthousiast was over het artikel over haar ochtendroutine!  Ik vind zo’n artikelen normaal gesproken niet echt interessant maar door haar prachtige foto’s bleef ik het toch lezen en vond ik het een onwijs leuk artikel!

Donderdag: Kimsbloglife
Haar artikelen lezen zo fijn omdat ze zo lekker ‘echt’ zijn. Ik kan het moeilijk omschrijven maar ze geeft je het gevoel alsof je haar beste vriendin bent waar ze alles tegen verteld als je haar artikelen leest. Deze donderdag kwam ze ook nog eens met een super interessant artikel over het veranderen van de kleur van je bloglovin counter. Zeker even lezen zodat jij met haar tips meteen je kleurtje kan aanpassen naar de stijl van je blog!

Vrijdag: Veracamilla
Wie kent Vera nu niet? Het artikel van deze week moet je in ieder geval zeker gelezen hebben. Deze vrijdag neemt Vera je mee terug in de tijd! In het flashback artikel van Vera komen de leukste dingen van ‘vroeger’ terug. Ik kan enorm genieten van zo’n artikels! Achteraf moet ik altijd lachen over hypes van 10 jaar geleden, jeetje wat veranderd de tijd!

Zaterdag: June-Two
Op zaterdag schreef Alexa over een onderwerp waar ik altijd dolgraag artikelen over lees, namelijk: bloggen. Eigenlijk super gek maar ik houd enorm van artikelen die over het bloggen gaan. Artikelen met tips, leuke nieuwe bloggers, of leerpunten lees ik dan ook maar al te graag! In het artikel van zaterdag schrijft Alexa over dingen die ze heeft geleerd van bloggen. Zeker even kijken!

Ik hoop dat je je nu de hele zondag kunt vermaken met het lezen van deze fantastische artikelen! Ik heb dat deze week in iedergeval wel gedaan.

Liefs, Sophie

Welk artikel uit jou bloglijstje vind jij dat ik echt gelezen moet hebben deze week?

27 comments

  1. Wauw wat lief dat je mijn artikel hierbij vermeldt en vooral hoe! Ik wil inderdaad heel erg gewoon, spontaan en aanspreekbaar overkomen dus je compliment over m’n blog doet me heel goed, dankjewel! :-) Van de andere artikelen had ik er ook al een paar gelezen, de flashback fridays van Vera vind ik altijd zo leuk! Sommige andere ga ik nog lezen, leuk dat je dit deelt!

  2. Wat een leuk artikel heb je ervan gemaakt! Ik vind de artikelen van de meiden van ikvrouwvanjou ook superleuk om te lezen en wat een super handige tip om je bloglovin counter te veranderen, daar ga ik vanmiddag eens mee puzzelen! Haha

  3. Wat leuk dat je andere blogs een spotlight momentje gunt en wat een leuke artikelen ook. Zeker het lezen waard. Ik ga snel even die van het Bloglovin icoontje lezen, want dat is iets wat ik al heel lang wil weten! Thanks :D

      1. Ja, het is gelukt! Echter zie ik wel verschillende kleuren.. (mijn laptop is rood/zalm, zoals ik ‘m wil en beneden op de computer is ie groen.) Moet nog even uitzoeken hoe dat dan zit…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge