Juni, een maand die ik niet ga vergeten.

Processed with VSCO with hb1 preset

De maand juni, woensdag staat hij weer op het punt van beginnen. Dan zijn er alweer vijf maanden voorbij in 2016, maakt de zomer dan toch echt zijn intrede(?). Er staat een hoop in mijn agenda. Juni gaat een maand worden die ik niet snel ga vergeten met vele hoogte en diepte punten.

Er is goed nieuws en er is slecht nieuws. En op dit moment besluit ik ter plekke maar te beginnen bij het slechte nieuws, zodat dit artikel toch nog een positief einde heeft. Er gaat namelijk nogal het een en ander gebeuren in Juni.

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen, het gaat niet helemaal goed met mij. Zoals ik eerder al aangaf in dit artikel weet ik even niet waar ik aan toe ben. Dit heeft een reden. Volgende week zaterdag, 4 juni, zou mijn papa eigenlijk 5o jaar zijn geworden. 50 jaar, een onwijs bijzondere leeftijd. Ik vind het dan ook onwijs moeilijk dat er geen feestje in zit voor ons. Papa had zo graag elke mijlpaal willen vieren en net deze gouden mijlpaal gaat aan hem voorbij. Papa heeft maar 47 jaar oud mogen worden. Het vervelende is misschien nog wel dat ik me er nu al druk om maak. Ik heb gelukkig vrij gekregen van werk die dag, want om eerlijk te zijn kan ik het mentaal nog steeds niet aan om op zo’n dag gewoon door te gaan met het leven. Normaal gesproken wordt de voortuin versierd, wordt er uitbundig gefeest en nu is er niks dan leegte en dat vind ik best wel moeilijk.

Daarnaast moest ik er toch aan geloven, mijn andere verstandskiezen moeten ook nog uit mijn mond. Na twee jaar uitstellen staat de afspraak dan toch in mijn agenda. De vorige keer dat mijn verstandkiezen operatief werden verwijderd wist ik er niets van! Lag ik dan ineens in de stoel en gingen ze ter plekke de verstandkiezen verwijderen zodat ze het konden declareren voor mijn 18e verjaardag. Eigenlijk zou ik daarna direct een vervolg afspraak maken maar omdat het echt weken lang is blijven ontsteken heb ik die maar uitgesteld tot de zomer voorbij was en ik gewoon naar school moest. Sindsdien was ik zo bang om naar de tandarts te gaan, aangezien ik dus helemaal niet wist of ze dan direct de andere twee zouden verwijderen. Maar goed, gelukkig heb ik wel een hele lieve tandarts (toen had ik een andere) en nu kondigde hij netjes aan dat ik een afspraak moest maken om ze te laten verwijderen. Nou ja, crossed fingers dan maar dat het deze keer beter gaat.

Ook is het in juni weer vaderdag. Nog zo’n dag die ineens een andere lading krijgt. Het gaat een pittige maand worden..

Maar goed, tegenover iets negatiefs staat ook vaak iets positiefs en dat is ook nu het geval.

Zo krijg ik in juni te horen welke minor ik nu precies definitief ga volgen. Maak ik misschien wel mijn laatste tentamens voor mijn studie ‘ever’ en begint, hopelijk, mijn vakantie! Ook hoop ik dan weer tijd te hebben om weer echt te kunnen gaan zitten voor artikelen en foto’s. Het zou trouwens ook helpen als de zon wat meer gaat schijnen ;-). Daarnaast is mijn opa jarig in juni, net als twee vriendinnen. Oh én niet onbelangrijk, ook gaan Martijn en ik dan drie jaar samen. Een goede reden om uit eten te gaan! :) Betreft mijn blog komt er trouwens binnenkort een hele toffe winactie aan van hele hoge waarde! Ik hoop dat jullie hem net zo leuk vinden als ik! Stay tuned!

Liefs, Sophie
Heb jij plannen voor juni?

8 comments

  1. Lieve Sophie: wat vervelend (om maar even zacht uit te drukken) om te horen dat het wat minder met je gaat. Dat is wat het is met rouwen: het ene moment gaat het hartstikke goed en de andere keer huil je de ogen uit je hoofd. Ik ben blij om te horen dat je wel rust voor jezelf neemt zo af en toe: dat is namelijk ontzettend belangrijk <3 Geef jezelf tijd en rust om alles te ervaren, te voelen op jouw eigen manier. en voel je daarbij niet schuldig of alsof je faalt <3 En geniet natuurlijk voor 200% van de mooie dingen (maar dat kun jij wel topper, dat doe je al keigoed). Ik denk aan je lieve Sophie en wens je alle liefs en kracht. X

  2. Wat een lijstje met slechte dingen, waar ik een beetje stil van word. Heel veel succes gewenst met juni, het zal zeker niet gemakkelijk zijn, maar met de juiste personen om je heen overleef je ook deze dagen. Je bent een sterke meid, dat weet ik zeker. Geniet van de leuke verjaardagen en het 3 jaar samen zijn met je vriend! Wat overigens een mooie mijlpaal is. Gefeliciteerd. Succes met het verwijderen van je verstandskiezen. ♥
    Kaylee Joosten schreef onlangs …Review: Essence Superfine eyeliner pen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge