VLOG | Winter in IJsland, Kerst en Sinterklaas


Als ik deze vlog terugkijk, weet ik weer waarom IJsland zo geweldig was! Ik mocht de leukste mensen ontmoeten, woonde op een prachtige plek en elke dag was weer een feestje. De winter in IJsland is prachtig, vooral als het zonnetje doorkomt laat in de middag. Dan geeft de zon alles een gouden glans, met het knisperende sneeuw onder onze voeten trokken we er dan ook vaak op uit. Kijk je mee?

De één naar laatste vlog van IJsland, en misschien wel een favoriet. Gewoon omdat het eigenlijk over het dagelijkse leven in IJsland gaat mét de geweldige mensen die ik daar heb mogen ontmoeten! In deze vlog neem ik je mee op mijn sinterklaasavontuur, het bouwen van een sneeuwpop midden in de nacht én nog meer sneeuwpret. Want, sneeuw in IJsland is echt 100x zo leuk als sneeuw in Nederland! We hebben uren in de sneeuw gerolt, gesprongen en echte sneeuwbal gevechten gehouden in de avond. Daarnaast hebben we sinterklaas voor een week naar IJsland gehaald en heeft iedereen één avond de schoenen gevuld van de huisgenoten. Superleuk! Ook hebben we een dag in de keuken gestaan om de lekkerste dingen te maken voor een ‘Christmas party’, nieuwsgierig hoe leuk dit allemaal was?

Benieuwd naar meer video’s? Ondertussen staan er al een heleboel online! Kijk hieronder óf op mijn youtubekanaal: hier.

VLOG | De eerste week in IJsland
VLOG | Mijn tweede week in IJsland, naar school, welkomstdiner en heerlijk weer!
VLOG | Mijn weekendtrip naar het zuiden!
VLOG | Mijn weekend in IJsland, op trip, een geweldige hotspring en mijn kamer opfleuren!
VIDEO | Trip in de Westfjorden naar het meest westelijke punt van IJsland
VLOG | Het meest fantastische weekend in het noorden! 
VIDEO | Landmannalaugar, hier moet je zeker heen als je in IJsland bent!
VLOG | Liftend een weekendje naar Reykjavik
VLOG | Met Martijn IJsland rond in vier(!) dagen
VLOG | Bezoek in IJsland en naar een concert in Harpa!

Liefs, Sophie

One comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge