VLOG | Verrassend Sevilla!

Processed with VSCO with hb1 preset
Hoi hoi, het is alweer een tijdje geleden dat ik van deze prachtige stad mocht genieten maar nu is het dan eindelijk tijd om de vlog met jullie te delen! Kijk je mee?

Vlogs, ik vind het steeds leuker om met jullie beelden te delen over mijn reizen. Het gaat me ook steeds beter af moet ik zeggen, dat random praten tegen een camera haha. Maar goed, ik ben dus naar Sevilla geweest in de meivakantie. Sevilla, een stad die ik eerlijk gezegd niet zo vaak hoor als bestemming voor een citytrip. Wij waren ook van te voren nog in dubio over waar we heen wilden. We waren wel toe aan zonnestralen toen we voor de meivakantie nog in onze winterjas rondliepen. Het weer in Nederland was echter niet echt een feestje volgens de weerman. Ook in Praag kwam de temperatuur niet boven de twintig graden uit net als in Milaan en in Napels. Toen we random naar het weer gingen kijken kwamen we uit bij Sevilla, daar zou het rond de 25 graden worden. Heerlijk!

De stad heeft mij ZO positief verrast. Het was er onwijs schitterend! Zoveel prachtige details zitten er in deze oude stad en de bouwstijl spreekt mij ook enorm aan. Weer eens totaal wat anders dan ik ooit had gezien. De parken waren prachtig in de Lente en de temperaturen heerlijk. Kortom, super zonde dat deze stad niet zo bekend is als ideale citytrip (in de lente/hersfst)! Je kan er namelijk heerlijk wandelen, fietsen, eten én shoppen. Jullie hebben al een kijkje kunnen nemen door middel van deze plog van de eerste dagen en deze plog van de laatste dagen maar nu is het tijd voor de vlog!

Ik kan blijven genieten als ik deze beelden zie. Ik ben van plan om deze zomervakantie ook weer voor jullie te gaan vloggen/filmen, hope you like it!

Liefs, Sophie

Dan rest mij stiekem nog een brandende vraag: Wat voor video’s zou je nog meer willen zien?

6 comments

  1. Wat een leuke blog heb je gemaakt! Heel leuk om te kijken en mee te genieten van die mooie stad. Super tof dat jullie hebben gefietst daar! Vind dat echt een leuke manier om een stad te verkennen haha. En al dat lekkere eten en die mooie gebouwen… Jaaa gaaf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge