VLOG | Vakantie in Tenerife

17-IMG_7204
Naast het maken van foto’s heb ik ook wat gefilmd tijdens onze vakantie in Tenerife. Gelukkig zijn deze beelden namelijk wél bewaard gebleven omdat ik als fotogek natuurlijk twee camera’s bij had op vakantie. Kijk je mee naar onze vakantie in Tenerife?

Yay, weer leven in mijn youtube kanaal. Volg jij mij daar al op? Zo niet >>>>>>> klik dan even hier. Vind ik leuk.

Ik vind het zo leuk om mijn reizen en vakanties met jullie te delen en ik zit er over na te denken om dat ook te doen als ik in IJsland ben. Misschien dat ik dan zelfs weekvlogs zou kunnen maken, mocht mijn leven daar interessant genoeg zijn ;-) Maar goed, eerst even naar deze vakantie vlog. We hebben tijdens onze vakantie door een kloof gewandeld en hebben een dag een auto gehuurd om het eiland te verkennen én El Teide natuurlijk, de vulkaan van Tenerife. Kijk je mee?

Liefs, Sophie
Ben jij ooit in Tenerife geweest? én wat vind jij van weekvlogs uit IJsland?

5 comments

  1. Ik ben nog nooit in Tenerife geweest, maar wat ik ervan heb gezien ziet er prachtig uit! :-) Ik hoop het ooit eens te bezoeken. :-) Al denk ik dat ik elke plaats die “zonnig” is prachtig en fijn vind, haha…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge