VLOG | Mijn weekendtrip naar het zuiden!

IMG_20160828_204925
Ah het is alweer 1,5 week geleden dat ik deze geweldige trip heb gemaakt. Toch blijft er een lach op mijn gezicht als ik alle beelden terug zie. Wat heeft IJsland toch onwijs veel moois! Kijk je mee?

Het tweede weekend dat we hier waren hebben we direct onze backpack gepakt en zijn we op pad gegaan met de huurauto. Naar het zuiden was het plan. In drie dagen tijd hebben we bijna heel het zuiden van IJsland gezien en ik kan je vertellen, het is er prachtig! Soms nog mooier dan dat ik op beeld kon brengen. Het zuiden is het meest toeristische deel van IJsland. Deze wegen zijn ook het best begaanbaar gedurende het gehele jaar. Ik heb in iedergeval mijn ogen uitgekeken en ik snap waarom deze kant zo populair is bij toeristen. Nieuwsgierig? Here we go!

Ik heb mijn best gedaan om alles zo goed mogelijk in beeld te brengen en ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Liefs, Sophie

4 comments

  1. Wat een geweldige vlog <3 ik krijg echt meteen de kriebels om weer terug te gaan naar IJsland! Het is bijna een jaar geleden dat ik daar was en ik krijg echt heimwee hiervan! Ik ben van plan om in november weer terug te gaan, maar ik twijfel nu of ik niet gewoon voor volgende week moet boeken ;)

    & ik ben eigenlijk benieuwd waar jullie nu allemaal geweest zijn, die namen zijn natuurlijk lastig uit te spreken en te verstaan. Misschien dat je een lijstje kan maken van welk moment uit de film op welke plek was? :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge