VLOG | Mijn tweede week in IJsland, naar school, welkomstdiner en heerlijk weer!

P1060434
Yay, het is alweer zondag en dat betekent dat er voor jullie een vlog online staat! Gisteren heb ik hem dan eindelijk in elkaar kunnen zetten én wat is het leuk om terug te kijken naar wat ik allemaal heb gedaan. De dagen en weken vliegen hier voorbij.

Deze keer een weekvlog tot donderdag omdat we vrijdag, zaterdag en zondag op trip waren! Hier komt een aparte video van online omdat dat echt wel heel erg geweldig was! Voor nu even back naar de basics. Naar school, de was doen, welkomstdiner, oh en een poedel! Kijk je mee?


Ik wil jullie bedanken voor het kijken! Ik ga proberen komende week de weekendvlog online te laten komen zodat ik jullie eindelijk wat meer beeld kan geven van de geweldige dingen die ik hier mag zien!

Liefs, Sophie

3 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge