VLOG | Fietsen, wandelen en genieten in Valencia

2016-04-26-08.17.04-1.jpg.jpeg

Joepie, het is dan op dit moment wel 1 uur ’s nachts nu ik dit typ, maaaar….. *tromgeroffel* de eerste vlog van Valencia is een feit! Nieuwsgierig naar de beelden van mijn reisje naar Valencia? Kijk dan even verder!

Ah! Om te beginnen vind ik jullie enthousiaste reacties op mijn vorige artikel echt heel leuk! Geeft meteen meer energie om er dan ook echt iets moois van te maken! Misschien ook wel de reden dat ik hier midden in de nacht nog een artikel aan het typen ben. Mijn lenzen vallen bijna uit mijn ogen van droogte, dus ik zeg alvast sorry voor het geval ik gekke dingen type haha!

Het was natuurlijk de bedoeling dat dit gisteren al online zou komen maar ik zou Sophie niet zijn als ik mijn agenda weer eens veel te vol plan en ik stiekem toch wel een beetje last heb van perfectionisme. Dit resulteert er dan ook in dat ik ook vandaag, na meer dan twaalf uur achter elkaar achter de computer, niets heb kunnen afstrepen van mijn to-do list. Schandalig. Ik weet het, maaar deze keer was het dan voor een ‘goed doel’. Het cadeau van oma.

Ik zat zo in de stress vanmorgen waar ik moest beginnen, het cadeau van oma moest vandaag af, mijn vergadering Engels is morgen, de deadline voor projectopdrachten is ook morgen en bloggen blijft slechts een hobby. Vandaar dat ik er dus toch maar voor heb gekozen om het cadeau van oma af te maken. Het is me wat, die verantwoordelijkheid zo helemaal alleen. Als iemand nu nog vraagt hoelang ik er mee bezig ben geweest kan ik gerust antwoorden dat het toch wel een paar maanden heeft geduurd voordat alles in ‘kannen en kruiken’ was.

Maar dit is helemaal niet waarom jullie op ‘lees meer’ hebben geklikt. Daarom ga ik ook niet veel meer typen en kunnen jullie hopelijk genieten van mijn ‘vlog’. Ik zeg ‘vlog’ expres tussen aanhalingstekens omdat ik per ongelijk vergeten ben om frequent te praten en dus alles maar heb weggelaten, sorry! In de video’s van Sevilla maak ik dat weer helemaal goed, dat beloof ik! Bovendien is de video niet minder leuk daardoor!


Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vonden!

Liefs, Sophie
p.s. Ben jij al geabonneerd op mijn youtube kanaal? Dan ben je als eerste op de hoogte van de nieuwe video’s!

6 comments

  1. Wat een leuk filmpje! Heb met plezier gekeken! Die markt lijkt me wel leuk met al dat groente en fruit en verse vis enzo. Leuke muziekjes heb je erachter gezet ook, vooral die eerste. Krijg er helemaal zin van om ook te gaan :D

  2. Wat een super leuke beelden om te kijken! Wat een prachtige stad is het toch. Moet hier toch snel eens naar toe… Vind het ook zo mooi om te zien hoe jij straalt. Je ziet echt dat je het er naar je zin had. :)

  3. Oh zo leuk! Ik ga dit even bewaren voor vanavond (of misschien morgen?) want net als jij heb ik het nu ook eventjes druk en ik wil het wel gewoon lekker op m’n gemakje kijken. Maar jeej, super benieuwd!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge