VLOG | De eerste week in IJsland!

P1060098
Ah ik kon het niet laten om naast foto’s te maken ook te filmen. Voor mezelf als herinnering en natuurlijk voor mijn blog. Het was een avondje knutselen want ik heb zoveel fantastisch mooie beelden van de natuur hier! Ik neem je gauw mee door mijn eerste week, kijk je mee?

Een verslag met heel veel foto’s hebben jullie hier kunnen lezen. Deze keer dus een video! Geen idee of ik elke week ga filmen maar aangezien ik dit weekend weer op trip ga kunnen jullie meer vlogs verwachten! In deze vlog laat ik je zien hoe mijn kamer eruit ziet en in wat voor prachtige omgeving ik me heb bevonden (het is echt ongelofelijk mooi!).

Bedankt voor het kijken en ik hoop snel weer een video voor jullie te hebben!
Liefs, Sophie

7 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge