VLOG | De allerlaatste trips in IJsland


Na een week radiostilte, ben ik daar weer! Ik had er gewoon eventjes geen zin in om ’s avonds nog achter de computer te kruipen afgelopen week. Maar goed, deze week werken we weer gewoon vooruit zodat er in ieder geval iets online kan komen :) Deze keer de allerlaatste vlog van IJsland! Het is heel gek, dat ik nu geen video’s meer heb om te editten of nieuwe beelden om van te genieten. Maar gelukkig kan ik ze natuurlijk wel gewoon terugkijken! Want, het is en blijft een fantastische herinnering. De allerlaatste video, kijk je mee?

Tijdens deze allerlaatste video heb ik de laatste tentamens in IJsland gemaakt en was ik een week vrij totdat mijn vliegtuig zou vertrekken naar Nederland. Hoe kan je die week nu beter benutten dan er nog eens op uit gaan in het prachtige IJsland!?

Na het plannen van twee dagtrips was het dan eindelijk zo ver. De allerlaatste kilometers in IJsland.

We vertrokken beide dagen rond half negen in het donker om vervolgens tegen 12 uur op bestemming aan te komen mét daglicht. Heel bijzonder om mee te maken! De eerste trip maakte we met ons huis + de vriend van Marion, we bezochten nogmaals de omgeving van Snæfellsnes national park. We bezochten deze plek al een andere keer met een stralend zonnetje en nu was het er écht winter. De andere dag ging ik er alleen op uit met Stefan en Boris. We vertrokken naar de omgeving van Keflavik. Hier was ik al eens geweest met mam en Fleur maar in IJsland is het nooit saai om dingen twee keer te bekijken! Benieuwd naar IJsland in december? Op naar de allerlaatste vlog van IJsland!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van de vlogs vonden en of jullie het leuk zouden vinden als ik dit vaker doe als ik op reis ben, let me know!

Liefs, Sophie

Welke vlog is jouw favoriet?

2 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge