VLOG | Bezoek in IJsland en naar een concert in Harpa!


Ah wat wordt ik gelukkig als ik terug denk aan IJsland. Ik zou er bijna meteen weer een vliegticket voor boeken, maar goed. Eerst even afstuderen ;-)  Gelukkig heb ik nog een hoop foto’s en vlogs die mij weer even laten genieten van mijn tijd in IJsland. Deze keer een vlog van de week waarin mam en Fleur bij mij op bezoek kwamen in IJsland. Kijk je mee?

Mam en Fleur kwamen eind oktober naar IJsland, tijdens de herfstvakantie in Nederland. We reden een aantal dagen naar het zuiden en gingen daarna terug naar mijn campus omdat ik gewoon school had. De eerste dag bezochten we Reykjavik, daarna reden we door naar de Icelagoon, en de derde dag de hele weg terug + Golden Circle. We sliepen bij de Blue Lagoon in de buurt waar we al voor daglicht in het heerlijk warme water lagen. We reden door de omgeving van Keflavik en bleven daarna een aantal dagen op de campus. Daar ging ik naar school terwijl mam en fleur de omgeving verkenden. Helaas was het weer écht enorm slecht deze week en zijn er maar een paar momenten geweest waarop het droog was. Gelukkig mocht dat de pret niet drukken. Mam vierde haar verjaardag in IJsland en ik zorgde voor iets lekkers. Op haar verjaardag gingen we naar een concert in Harpa wat heel bijzonder was!

Tijd om al deze beelden met jullie te delen!

Normaal zie je altijd de meest fantastische beelden op social media, maar geloof mij: het weer in IJsland is lang niet altijd goed genoeg voor de meest prachtige foto’s of video’s. Het geluk moet dus zeker aan je zijde staan! Desondanks is dit ook gewoon een onwijs toffe ervaring!

Liefs, Sophie

 

6 comments

  1. Bedoel je met de Icelagoon niet gewoon Jokulsarlon (oké, misschien is dat niet ‘gewoon’ haha)
    Het blijft zo mooi daar, laatste keer dat ik daar was, was het heel grauw, weer heel anders dan zoals bij jou zo mistig!

    En het blijft zo leuk om te zien dat je op plekken komt waar ik ook ben geweest, ik heb ook daar in het hostel pasta gemaakt anderhalf jaar geleden!

    Heb je in Vik ook wel eens de berg opgelopen? Het is zo mooi als je daar boven bent, zoveel uitzicht!

    En ik ben heel benieuwd welke muziek je hebt gebruikt in de video! Vooral die eerste, dat wil ik ook zo veel vaker gaan luisteren, het klinkt als Arstedir, maar volgens mij is het dat net niet. Dus let me know! En naar welk concert was je toe?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge