VIDEO | Trip in de Westfjorden naar het meest westelijke punt van IJsland!

img_2336
Daar gaan we weer, maandag, woensdag, vrijdag en nu zondag een blogpost online. Hopelijk gaat dat me lukken! Ik heb in ieder geval nog genoeg om over te schrijven en bovendien komt kerst er binnenkort weer aan. Maar nu eerst nog even terug naar IJsland, de trip door de westfjorden waar je eigenlijk alleen maar gravelroads vindt, maar het gebied heeft me zo verrast! De weg naar het meest westelijke punt was dan ook alles behalve saai!

In week vier besloten we naar de Westfjords te gaan met Marion, Stefan, Boris (huisgenoten) en Elgin. Het zonnetje straalde precies wanneer het nodig was! Dit is het gebied van IJsland wat niet zo populair is bij toeristen, slechts enkele maken de reis naar het meest westelijke punt. Helaas waren we een paar weken te laat voor de Puffins, maar dat is een goede reden om ooit nog eens terug te komen.

Omdat ik snap dat sommige van jullie geen idee hebben waar de westfjorden liggen, hieronder een kaartje van IJsland waarin het vierkant aangeeft waar ik deze keer weer ben geweest!

map

Achteraf tijdens het editten kwam ik er achter dat de wind alles een beetje onverstaanbaar maakt, sorry daarvoor! Voor nu wens ik jullie veel kijk plezier!

Laat je weten wat je er van vond?

Liefs, Sophie

One comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge