VIDEO | Naar IJsland in februari, een groot avontuur!


Het heeft even geduurd, maar nu kan ik jullie dan eindelijk meenemen op mijn reis terug naar IJsland. In februari ben ik vijf dagen terug naar IJsland geweest samen met een vriendin. Tijdens deze reis heb ik weer veel beelden vastgelegd. Ben je nieuwsgierig naar IJsland in Februari, kijk dan verder!

Al sinds ik terug ben van IJsland in 2016, kon ik niet wachten op het moment dat ik weer in het vliegtuig mocht stappen naar IJsland. In februari dit jaar was het dan eindelijk zo ver, terug naar IJsland. Het land wat voor mij nog steeds voelt als mijn tweede thuis. Daar geef ik dan graag een paar dagen carnaval voor op. Aangezien ik in IJsland heb mogen wonen van augustus t/m december (2016), was IJsland in februari ook helemaal nieuw voor mij.

In IJsland woonde toen nog steeds een van mijn beste vrienden uit de periode toen ik in IJsland woonde. Hierdoor wist ik al dat er enorm veel sneeuw lag in het binnenland. De temperaturen aan de kust waren echter prima te doen, zo rond de 3 graden.

Samen met een vriendin ging ik opnieuw op avontuur in IJsland, we hebben samen een route opgesteld met zowel nieuwe punten voor mij als must sees voor mijn vriendin die nog nooit in IJsland was geweest. Het weer in IJsland is eigenlijk niet te voorspellen en dus vertrok ik zonder verwachtingen op naar mijn tweede thuis. Daar werden we verwelkomt met een stralend zonnetje. Zo zagen we vanuit het vliegtuigraampje de wonder witte wereld onder ons langzaam dichterbij komen. De kronkelende rivieren, de bergen, het bracht een lach op mijn gezicht. Zelfs konden we vanuit het vliegtuig Reykjavik zien liggen met de Hallgrimskirkja, hoe bijzonder!

Vanaf toen kon ons avontuur in IJsland beginnen, en een avontuur dat was het!

Zoals je ziet hebben we zware sneeuwstormen doorstaan, vast gestaan met de auto, maar ook prachtig helder weer gehad. Het was één groot avontuur!
En ooit, ooit kom ik weer gewoon terug naar dit prachtige land!

Liefs, Sophie

Zou jij IJsland bezoeken in de zomer of in de winter?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge