Things that made me happy in September

wpid-2015-09-17-08.32.06-3.jpg.jpeg
Oeps! Het is alweer bijna Oktober dus toen ik een kijkje nam op mijn fancy blogplanning (lees: kaartje met een hoop gekras) zag ik dat het alweer de laatste zondag van de maand was! Het is dus weer tijd voor de ’things that made me happy in September’ kijken jullie mee?

Deze keer is de ‘Things that made me happy’ iets anders, ik ben namelijk bijna 2 weken in september mijn telefoon kwijt geweest. Deze moest gerepareerd worden wegens een blauwe vlek die op elke foto verscheen. Hierdoor heb ik deze maand veel minder foto’s gemaakt van wat me gelukkig/happy maakten maar dat mag de pret niet drukken! Door met de vrolijkheid in dit artikel!

wpid-2015-09-26-04.08.02-4.jpg.jpeg
Stage
De stage bij HEMA bevalt me onwijs goed! Ik vind het er super leuk en leerzaam tot nu toe en ik ga er elke dag nog met veel plezier naar toe! :) Nu ik naar school ben geweest en verschillende stage-ervaringen heb gehoord weet ik alleen maar meer dat ik echt super geluk heb met zo’n fantastische plek! De tijd lijkt te vliegen en er zijn nog maar vier maanden te gaan! Tijd om de komende maand mijn stage verslag te knallen dus want, een goed begin is het halve werk ;-)

wpid-img_20150916_200719.jpg
Vrijheid
Zelf kiezen wat je eet, wat je kijkt op tv en hoe laat je gaat slapen. Ik heb deze maand met volle teugen genoten van het ‘alleen maar aan jezelf hoeven denken’. Ik kan eindelijk tot rust komen op deze manier. Zo stonden er spontaan op de woensdagavond pannenkoeken op het menu. Jammie!

wpid-2015-09-26-04.08.11-4.jpg.jpeg
Thee, thee en nog meer thee
De dagen worden korter en de temperaturen zakken langzaam. Dat ze op het HEMA kantoor thee en koffie drinken bij het leven vind ik dan ook helemaal niet erg! Heerlijk om onder het werk te nippen aan een warme beker met thee! Ook heb ik toevallig een pakje gekocht met teatopics van pickwick. Leuk idee :)

wpid-2015-09-17-08.32.15-3.jpg.jpeg
Mijn kamer
Een tijd geleden gaf jullie al een ‘kijkje in mijn kamer’, ik geniet nog steeds met volle teugen van het feit dat ik niet elke dag uren hoef te reizen en dat ik een fijn, knus, eigen plekje heb!

wpid-img_20150926_135555.jpg
Nieuwe herfst/winter garderobe
Oh wauwie, ik heb gewoon zo’n leuke dingetjes gevonden voor het komende seizoen. Ik ben verliefd geworden op twee jurkjes en twee paar schoenen. Oh en daarnaast ook op een jasje, een trui, een shirt, een spijkerbroek…. en uhm, nog een hoop meer! Oeps!

wpid-2015-09-26-04.08.07-4.jpg.jpeg
HEMA lunch

Bij de HEMA lunchen is helemaaal geen straf tijdens stage. Ze hebben er de lekkerste dingen!

wpid-2015-09-26-04.08.09-4.jpg.jpeg
Amsterdam

Nu ik bijna elke dag in Amsterdam te vinden ben, begin ik steeds meer de schoonheid van Amsterdam te zien. Zo geniet ik met volle teugen wanneer het zonnetje schijnt terwijl ik op de bus wacht, maar ook zeker wanneer ik moet wachten op de metro. Ik geniet van de mensen, van de gebouwen en lach om de toeristen die je er zo uit plukt. Amsterdam wordt langzaamaan meer dan die drukke stad vol toeristen en wietlucht haha ;-)

wpid-2015-09-26-04.08.00-4.jpg.jpeg
Borrelen
Ik heb eindelijk weer eens vriendinnen gesproken deze maand. Leuk om weer bij te kletsen over stages enzo! Oh én drankjes en hapjes zijn altijd een goed idee :)

wpid-2015-09-26-04.08.04-4.jpg.jpeg
Lekker eten
Na een dagje shoppen in Eindhoven ploften we in de ondergaande zon neer op het dakterras van de Vapiano in Eindhoven. Goede afsluiter van een goede dag! Het laatste weekend van september is het kermis bij ons in het dorp. Dit betekent, oliebollen!

wpid-2015-09-26-04.08.05-4.jpg.jpeg
Lieve mensen
Op de eenheid ken ik al steeds meer mensen en heb ik het steeds meer naar mijn zin. Toen ik op een avond tv aan het kijken was in de keuken trakteerde een eenheidsgenoot spontaan op lekkere gebakjes, lief! Ook toen ik laatst op vrijdag in de stad was kwam ik Anne met heel veel toeval tegen, ontzettend leuk om haar na bijna een half jaar weer eens te zien!  Oh én mensen die heel graag langs willen komen in Amsterdam of me willen helpen met mijn ‘dit wil ik nog doen in Amsterdam’- lijstje. Super lief allemaal al dit alles :) Happy me!

wpid-2015-09-26-04.07.57-4.jpg.jpeg
Het zonnetje
Oh jongens, het zonnetje schijnt dit weekend echt té heerlijk! Ik genoot op zaterdag dan ook lekker van de zonnestralen, ze worden nog specialer nu ze zo zeldzaam zijn! :)

Dit alles maakte mij een enorm gelukkig mens geheel september! Op naar een nieuwe maand, hopelijk wordt deze net zo mooi!

Liefs, Sophie

Wat maakte jou gelukkig in September?

14 comments

  1. Ah wat een heerlijke lange lijst! Zo te zien heb jij je plekje in Amsterdam wel gevonden! En een herfstwishlist. Die moet ik ook nog maken! Of juist niet….Beter voor mijn portemonnee. Haha
    Desiree schreef onlangs …Happy moments

  2. Fijn dat je het zo naar je zin hebt op je stage! Ik heb ook mijn beide stages veel geluk gehad, maar je hoort soms inderdaad vervelende verhalen van anderen! En je zult zien, het is inderdaad zo voorbij!

  3. Volgens mij was september een hele fijne maand voor je! Ik denk dat je nu ook anders tegen de HEMA gaat aankijken door je stage of niet? Lijkt me een ontzettende toffe stageplek! En oh, pannenkoeken zijn mijn lievelings! Moet ik maar snel weer een keertje maken zo te zien haha ;)

  4. wat leuk om te lezen dat je stage zo goed bevalt en het in amsterdam ook zo goed bevalt. Leuke kamer heb je en het is heerlijk om zelf te bepalen wat je eet en wanneer je het eet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge