Things that made me happy in September


Hoera, weer een leuk lijstje om te delen met jullie. Sinds september woon ik officieel in Nijmegen en er blijken zoveel dingen te zijn waar ik gelukkig van word, dat ik vandaag met jullie en lijstje deel!

Samen naar school fietsen
Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst samen naar school ben gefietst. De gehele maand september is dat in ieder geval wel gebeurt, wat de weg naar school (die overigens helemaal niet lang is) veel leuker maakt.

Verse pesto
Nou houd ik er absoluut niet van om pesto zo ‘puur’ op te eten, maar daar is toch verandering in gekomen. Één van mijn huisgenootjes loopt stage op de kwaliteitsafdeling van een bedrijf waar onder andere verse pesto’s gemaakt worden. Zo zaten we tijdens de eerste aflevering van Expeditie Robinson met een stokbrood en smeersels van haar stage op de bank. Normaal vind ik pesto zo helemaal niet lekker, maar ik gaf het toch een kans op een stokbroodje. Dat had ik eerder moeten weten. Dit was verse pesto met Parmezaanse kaas erin, echt hemels!

Dat alle leuke TV-programma’s weer begonnen zijn
Maandagavond HNTM, Woensdag Designdroom, Donderdag Expeditie Robinson en Zaterdag Kroongetuige. Je snapt dat dit centraal staat in de agenda en dat ik alles hier omheen plan.

De afwasmachine
Ik moet er telkens aan wennen dat, als ik thuis ben, ik gewoon dingen in de vaatwasser kan stoppen. LUXE!

Mijn huisgenootjes
Ik ben niet alleen blij met mijn geweldige kamer, ook heb ik superleuke huisgenootjes! Als ik ’s avonds in mijn bedje kruip en denk aan de avondjes voor de tv, samen eten, even kletsen, dan voel ik me zo gelukkig. Echt ongelofelijk dat dit alles me zo gegund is. Dat er nog vele fijne dingen mogen volgen!

Nieuwe kleren
Het is weer zover, een nieuw seizoen én dus tijd voor nieuwe kleren. Gelukkig ben ik dik geslaagd en ben ik onwijs blij met al die nieuwe kleren :) Vorig jaar zat ik natuurlijk in IJsland en heb ik helemaal niets gekocht. Dit jaar is dat weer helemaal rechtgetrokken hoor haha ;-) Wellicht tijd voor outfitfoto’s?

M&M’s
Laatst vond ik een hard stukje in mijn zak met M&M’s (guilty pleasure). Mijn huisgenootje wist ook niet wat het was en dus besloten we het te vragen aan Mars. Zij vroegen mij het stukje op te sturen en afgelopen week kreeg ik een brief terug met daarop het antwoord. Het was een opeenhoping van gekristalliseerd suiker wat er niet hoorde te zitten én ik kreeg twee zakken M&M’s er voor terug. OH MY GOD. Ik moet me echt beheersen om ze niet op te eten nu… haha!

Het herfstzonnetje
Nog even die warme zonnestralen op je snoet, heerlijk! Ik fiets extra traag naar huis en geniet van al het moois om me heen. Oprecht even tot rust komen en genieten van alles om je heen is zo heerlijk! Daar wordt een mens nou blij van!

Hulp
Dat iedereen zo bereidwillig is om te helpen had ik echt niet verwacht. Ik heb nog nooit meegemaakt dat iedereen echt de tijd wil nemen om je dingen uit te leggen en dat er zo’n betrokkenheid is vanuit iedereen. Hulde voor fijne klasgenootjes en vrienden die bereid zijn je te helpen <3

Liefs, Sophie

Wat maakte jou gelukkig in September?

3 comments

  1. Wat een leuke dingen allemaal, ik word zelf blij van dit overzichtje! De zonnige herfstdagen maakten mij ook erg gelukkig in september. En dat ik veel nieuwe dingen uitprobeer bij mijn nieuwe bijbaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge