Things that made me happy in Oktober!

wpid-img_20151025_213810.jpg
Oktober is alweer voorbij gevlogen. Het was echt een maand vol hoogte punten! Zo ontdekte ik een fijne hardlooproute in Amsterdam, had ik een aantal feestjes, voelde ik mij steeds beter op mijn plek op stage én kon ik al een ding van mijn minibucket list afstrepen! Kijk je mee?

wpid-2015-10-30-02.37.05-1.jpg.jpeg
Op donderdag is mijn vrije dag en op die dag probeer ik altijd even Amsterdam in te gaan. Gewoon om te genieten van het feit dat alles nu zo dichtbij is! (Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven) Dit keer ging ik naar het vondelpark en besloot ik wat rond te wandelen en te genieten van de heerlijke najaarszon!

wpid-2015-10-31-10.29.08-1.jpg.jpeg
Ik had nog een bioscoopbon liggen die op moest (lees: het was één dag voor de uiterste datum), helemaal geen straf natuurlijk maar ik was de bon gewoon vergeten! Zo zaten mijn vriend en ik op maandagavond bij ‘The intern’, bijna helemaal alleen. Er zaten nog een aantal mensen meer in de zaal, gelukkig! De film vond ik zelf heel leuk! Aanrader voor als je naar een film wilt waarbij je niet hoeft na te denken!

wpid-2015-10-30-02.37.09-1.jpg.jpeg
In de maand oktober was er ook het afscheid van een collega bij HEMA. Ze nodigde mij samen met andere collega’s uit om na werktijd nog wat te drinken in Amsterdam. Dit eindigde uiteindelijk in gezellig uit eten! Superleuk om zo ook andere mensen van andere afdelingen eens op een andere manier te leren kennen!

wpid-2015-10-30-02.37.11-1.jpg.jpeg
Opeens was het dan zover, ik kon vrijwel direct al iets afstrepen van mijn minibucketlist. Ik ging outfitfoto’s maken in Amsterdam samen met een super lieve meid. Ik vind de foto’s superleuk geworden! De foto’s zullen een blijvende herinnering blijven aan alle mogelijkheden en kansen die ik nu al heb mogen aanpakken hier in Amsterdam. I’m a happy girl!

wpid-2015-10-30-02.37.07-1.jpg.jpeg
In oktober had ik een aantal feestjes. Deze was er daar één van, we aten gezellig samen met een heleboel mensen. Ik kan er echt van genieten om met zo veel mensen te eten en te kletsen!

wpid-2015-10-30-02.37.15-1.jpg.jpeg
Aangezien ik nu al een beetje iets te lang stil zit wilde ik toch maar eens wat gaan doen. Mijn laarsjes maakten plaats voor hardloopschoenen en toen kon ik er opeens niet meer omheen. Mijn huisgenootjes raadden mij aan om eens bij de Amstel te rennen. Het is echt zo gek dat je na een paar minuten ineens uit de drukte van de stad bent! Ik ben inmiddels al twee keer gegaan en heb het Amstelpark helemaal ontdekt. Vooral toen het zonnetje scheen was het écht een plaatje! Ik bleef maar rennen en kwam ogen te kort met alle mooie dingen die ik tegen kwam! Zo is hardlopen een stuk leuker dan thuis! Oh én wauw wat was oktober mooi wat betreft het weer. De bomen kleurden langzaam naar herfstkleuren in oktober en de najaarszon zorgde voor een nog mooier plaatje als je naar buiten ging!

6-P1180188
Joepie! Oktober was de maand waarin ik de perfecte rode lipstick vond voor mij! Ik heb hem inmiddels al een aantal keer gedragen. Het is echt een geweldig product! Ik hoef het alleen ’s ochtends aan te brengen en zelfs rond 18u zat het nog helemaal prima op mijn lippen. Ik ben fan!

wpid-2015-10-31-10.29.07-1.jpg.jpeg
Ik hielp deze maand samen met Emilia en Sabrina mee met het NSMBL event. Superleuk om Emilia weer te zien én Sabrina eens te ontmoeten! We maakten veel lol en dat zorgde uiteindelijk voor een geslaagde dag!

wpid-2015-10-30-02.37.13-1.jpg.jpeg
Ook op stage vind ik steeds meer mijn eigen plekje, worden mijn plannen steeds leuker en krijg ik het steeds drukker! Superfijn allemaal! Het is zo’n eer dat ik daar stage mag lopen! Tijdens de event week aanwezig zijn en van alles horen over het bedrijf is echt super interessant. Daarnaast wordt er ook nog eens heel goed voor je gezorgd tijdens zulke presentaties ;-). Jammie!

wpid-2015-10-31-11.16.56-1.jpg.jpeg
Er was nog een huisgenootje jarig deze maand en ook zij wilde graag een feestje geven! Deze keer besloot ik de zaterdag eens niet bij de Albert Heijn te spenderen maar bleef ik een weekend in Amsterdam. Superleuk aangezien je je huisgenoten zo ook weer een beetje beter leert kennen. We aten ook op haar verjaardag weer met superveel mensen bij elkaar. Heel gezellig zo met het bord op schoot haha, de pasta was nog lekker ook.

wpid-2015-10-30-02.37.21-1.jpg.jpeg
Zondag kwamen mijn moeder en zusje op bezoek in Amsterdam. Zo liet ik ze mijn stageplek zien, slenterden we door Amsterdam en gingen we wat winkels in. Het was een hele fijne dag met heerlijk weer!

wpid-2015-10-30-02.37.23-1.jpg.jpeg
De laatste week van Oktober was het écht prachtig weer. Dit zorgde elke dag weer voor een supermooi uitzicht vanaf mijn plekje op kantoor. Zijn jullie al jaloers?

wpid-2015-10-30-02.37.25-1.jpg.jpeg
Vlak voor mam’s verjaardag deed ik nog een kaartje met de post. Lekker ouderwets maar toch altijd wel leuk om te krijgen! Daarnaast had ik natuurlijk nog een heel plan klaar staan…

wpid-2015-10-28-11.55.54-3.jpg.jpeg
Op mam’s verjaardag besloot ik namelijk als verrassing te komen! Ik zocht leuke cadeaus uit voor mam en stond uiteindelijk vol spanning voor de voordeur… Verrassing!
Alle dank aan mijn lieve buurman die deze foto even wilde maken haha :)

Al met al is ook oktober weer voorbij gevlogen. Ik voel me nog steeds ontzettend rijk en gelukkig. Nou ja, rijk in momenten, kansen en mogelijkheden dan! November heeft vast nog meer leuks te bieden. We zullen zien, ik ben er in ieder geval klaar voor. Oktober gaat de boeken in als beste maand ooit sinds het overlijden van papa. Je kunt trots op me zijn pap!

Liefs, Sophie

Hoe was jouw oktober?

10 comments

  1. Ik vond the intern ook verrassend leuk! Wat een fijne dingen heb je gedaan en leuk om eens een weekendje niet terug te moeten maar te genieten met je huisgenoten :)

  2. Oktober was inderdaad een prachtige maand! De herfst heeft zich echt kunnen laten zien door het mooie weer! En wat leuk al die feestjes, zo gezellig met veel mensen eten! Hoop dat November net zo mooi, of mooier wordt voor je! Fijne zondag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge