Things that made me happy in – Oktober


Jeetje mina, daar ging alweer een maand voorbij. De tijd vliegt!? Nu zijn er niet zoveel blogjes online gekomen in de afgelopen maand en lijkt het nog maar zo kort geleden dat ik de ’things that made me happy’ van September schreef! Gelukkig is er in de tussentijd wel genoeg gebeurt om over te schrijven, want oktober had vele leuke dingen!

En zoveel van die dingen hebben te maken met de mensen die op dit moment om mij heen staan. Ik wist van te voren niet dat zoiets zoveel invloed heeft op hoe je je kan voelen. Oh én dat zonnetje van afgelopen maand werkt natuurlijk ook aardig mee aan die ‘positive vibes’.

Huisgenootjes
Ja hoor, ze maken me wederom gelukkig. Als een huisgenootje appt om samen te eten of om samen wat te doen dan brengt me dat elke keer weer een lach op mijn gezicht. Zo gezellig én vaak ook lekker :)

Hunnerpark
Als ik ga hardlopen, loop ik altijd een stukje door het Hunnerpark in Nijmegen. Het is maar heel klein, maar op de een of andere manier wordt ik er elke keer zo vrolijk van. Er staat een soort oudere muur en er staan vele mooie bomen, met de herfst worden die natuurlijk allemaal nóg een beetje mooier!

Thee
Oh jongens, I love thee! Ik drink de laatste tijd weer met een gemiddelde van zes koppen per dag (oeps) en ik vind het heerlijk! Gelukkig heb ik op mijn kamer ook alweer veel smaakjes verzameld. Autumnstorm, Winterglow, Groene thee, Groene thee citroen, bosvruchten. Hmmmm! Ik zou zo de waterkoker weer aanzetten :) In IJsland stond ik al bekend om de kopjes thee die ik graag dronk, maar ook nu in het huis waar ik nu woon weten ze me te vinden. Gezellig!

Warme herfstdagen
Wat is er met het weer gebeurd!? Het werd in oktober zo’n ontzettend mooi weer dat we nog buiten hebben kunnen picknicken als avondeten en dat ik zelfs een aantal keer zonder jas op de fiets kon zitten. Ongelofelijk, wat een liefde voor die laatste échte warme zonnestralen van het jaar.

Gouden blaadjes
In oktober zijn de bomen altijd op z’n mooist! Dan zit het blad er nog voor het grootste deel aan en verkleuren de blaadjes langzaam van groen naar geel/rood. Geweldig mooi, vooral als dan ook nog de zon schijnt lijkt de wereld dan voor eventjes wel van goud.

TV-avondjes
Niks leuker dan met de koude temperaturen buiten, samen voor de tv te hangen. Mijn plekje rondom de tv is ondertussen al zoveel gebruikt, en stiekem vind ik dat enorm leuk. Helaas is HNTM afgelopen op de maandagavond, maar gelukkig is Expeditie Robinson nog steeds op tv. Heerlijk al die avondjes met chips, een wijntje en de leukste mensen op de bank.

Fietsen in Nijmegen
In oktober ben ik er extra vaak op uit getrokken met de fiets! Een weekend ben ik met Martijn in Nijmegen gebleven en hebben we op de zondag de fiets mogen lenen van een huisgenootje en zo konden we samen er op uit. We hebben een rondje gemaakt om de stad en tegelijkertijd ook een hoop foto’s voor mijn blog gemaakt. Wat een schatje is het toch, dat hij dat telkens weer wil doen ;-) Ook mama is op een andere zondag naar Nijmegen gekomen om een rondje te fietsen om de stad. Zo leuk om mama te laten zien waar ik woon, de weg naar school en hoe gezellig Nijmegen eigenlijk is!

Resultaten op de universiteit
Ja jongens, het gaat me nog niet eens zo slecht af op de universiteit. Tot nu toe zijn mijn eindcijfers nog allemaal voldoende! Als je dan een wat hoger punt terugkrijgt is dat natuurlijk dubbel zo leuk en maakt het me onwijs blij! Al blijft het afwachten van het resultaat elke keer weer spannend.

Cadeau voor mama
De gehele maand oktober moest ik wachten tot de 28ste, mama’s 50e verjaardag. Oh wat was het moeilijk om niet eerder te verklappen wat het cadeau zou zijn voor mama! Wel heel leuk dat mama er ook blij mee is én dat we morgen al naar het concert gaan! Excited!

Avondje stappen in Nijmegen
Op de laatste avond van oktober besloten we met een aantal mensen van de universiteit te gaan stappen. Inmiddels is er een aardig groepje ontstaan met zeven meiden, zo enorm gezellig! We zijn al een keer wezen uiteten, lunchen en nu stond er dan eindelijk ons lang besproken avondje stappen op het programma. Geen verrassing natuurlijk dat dit enorm gezellig was.

Kortom, oktober was weer een fijne maand!

Liefs, Sophie

Wat maakte jou de laatste tijd gelukkig?

One comment

  1. Wat super leuk zeg; en fijn dat hij mooie foto’s van je wil maken! Ze zien er ook prachtig uit! Nijmegen is inderdaad super leuk en mooi ook. Leuk om zo lekker rond te fietsen!

    LIEFS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge