Things that made me happy in… Juli!

IMG_20150705_153930[1]

Hola, deze maand is echt enorm lang geweest voor mijn gevoel! Ik besefte me ineens dat het alweer tijd was om de balans op te maken wat me deze maand gelukkig heeft gemaakt toen ik toch wel heel diep in mijn telefoongeheugen moest zoeken. Iets met twee vakanties die het geheugen van mijn telefoon overnemen. Toch verbaasde het me wat voor superleuke maand juli wel niet is geweest. Ik ben maar liefst twee keer op vakantie geweest en nog veel meer! Kijk je mee naar alles wat mij gelukkig maakte deze maand, inclusief wat vakantieplaatjes?

wpid-2015-07-03-08.12.37-1.jpg.jpeg

Ik begon deze maand met mijn favoriete zelfgemaakte salade en galiameloen! Als jullie graag een recept willen van deze pastasalade dan zal ik mijn mama eens even heel lief aankijken of ze het me wil vertellen! :)

wpid-2015-07-03-08.12.35-1.jpg.jpeg

In juli was ook uitgenodigd voor het event van het werk van Dagmar. Het was ongelofelijk leuk om Emilia en Ingeborg daarbij ook nog eens te zien en Femke en Anniek te ontmoeten. Wat zijn bloggers toch leuke mensen :D Oh en door het event ben ik weer helemaal vol energie boeken aan het lezen. Ik was vergeten HOE leuk het wel niet is om te lezen. Als jij het ook wel eens vergeet moet je zeker even dit artikel lezen!

IMG_20150705_153930[1]

Ik was al bijna vergeten dat dat ook nog allemaal in de maand juli was! Samen met Martijn trok ik er een weekendje op uit in eigenland! We hebben genoten van een weekendje met heerlijk weer. Ik ben nog steeds net zo blij als ik er aan terug denk als op deze foto hihi. Benieuwd naar meer over deze vakantie? Ik heb er twee artikelen van gemaakt! Plog 1 Plog 2

Processed with VSCOcam with f2 preset

In Zandvoort ontbeten we een keer bij dit superleuke strandtentje. Het eten was zo heerlijk, echt een aanrader zo met je blote voeten in het zand ontbijten!

wpid-2015-07-11-02.00.53-1.jpg.jpeg

Op vakantie ontdekten mijn vriend en ik het kaartspel kolonisten van Catan. Waar we er eerst niets van snapte zo leuk vinden we het nu! Oh en waarom dit in mijn happylist staat? Ik won deze ronde van mijn vriend. Dit is echt superzeldzaam aangezien hij altijd wint. Altijd.

wpid-2015-07-30-08.44.14-1.jpg.jpeg

Ook kreeg ik in Juli te maken met mijn eerste echte samenwerking met een bedrijf. Dat had ik écht noooooit verwacht. Het allerleukste was nog dat mijn zusje helemaal stond te springen toen ik thuis kwam. “Er is een pakketje voor je blog!!!!! Maak het open!” Mijn review lees je hier!

 

wpid-2015-07-18-09.35.21-2.jpg.jpeg

In juli nam ik ook mijn lay-out onder handen. Er ging een wereld voor me open toen Anne me vertelden dat je helemaal geen nieuw thema hoeft te kopen o.i.d. om de breedte van je artikelen te veranderen of de kleuren van je blog. Ik werd meteen razend enthousiast en ben met behulp van Ines heb ik de juiste dingen kunnen vinden om aan te passen. Ik vind het nu zoveel leuker en vrolijker er uitzien! Blauw is tevens ook echt een favoriete kleur én het matcht bij mijn tuinbroek op de foto (waar ik heeel blij mee ben! :D).

wpid-2015-07-18-09.35.22-2.jpg.jpeg

Op een heerlijke zomerdag nodigde ik mijn oom, tante en nichtjes uit om wat te komen drinken bij ons. We zaten nog superlang buiten met kaarsjes aan, een lekker drankje, chipjes en ander lekkers!

wpid-2015-07-18-09.35.30-1.jpg.jpeg

Toen ging het jammer genoeg weer even een poosje slecht met mij. Dat er voor dinsdag een bioscoop uitje op de planning stond met twee superlieve vriendinnen kwam goed uit. We lachten om de film, genoten van het vele eten en praatten nog even over hoe het met mij ging. Zo fijn dat er die avond dan aandacht is met hoe het met mij gaat maar ook de nodige afleiding. Beter had het niet gekund! Dankjewel lieve meiden! <3

wpid-2015-07-18-09.35.20-2.jpg.jpeg

Terwijl mijn vriend bezig was met wat mannenklusjes rondom ons huis installeerde ik me in de tuin met een boek. Zo lief dat hij ons wil helpen!

image

Ook werd ik geïnterviewd door stylefruits NL! Zo leuk dat ik deze maand ineens door anderen ben opgevallen! Ben je nieuwsgierig naar het interview? Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden! Good vibes only in die week aangezien ik op vakantie ging!

Linkjes:
Op de computer: http://www.stylefruits.nl/specials/meet-and-read
Op je telefoon: http://www.stylefruits.nl/specials/meet-and-read?mobile=0

wpid-2015-07-20-11.27.59-2.jpg.jpeg

Daarna was het zover, we vlogen naar Mallorca! Ik was super blij toen we waren aangekomen met een stralend zonnetje! Na het vastleggen van deze enthousiaste foto trok ik dan ook gauw mijn lange broek uit. Ik had het namelijk zo ontzettend heet in deze kleren haha! Ik kan nu al niet wachten om alle leuke foto’s met jullie te delen. Soon on the blog!

1-20150726_172451

Het minifotoboekje wat mij herinnert aan alle fijne momenten van ons gezin. Met een passende quote vulde ik alle pagina’s van dit boekje en ik blader er nog altijd met heeel veel blijheid doorheen. Wat een wonder dat ik al die fijne herinneringen heb mogen maken met het gezin!

wpid-2015-07-30-08.44.09-1.jpg.jpeg

Elke dag het ontbijt afsluiten met vers fruit. <3 Watermeloen was vooral favoriet. Die is altijd zo veel lekkerder in het buitenland!

wpid-2015-07-30-08.44.12-1.jpg.jpeg

Aangezien ik opzich redelijk Spaans kan verstaan vond ik het extra leuk om in Mallorca te zijn. Ik kon zoveel meer lezen dan mam en Fleur. Oh en het weer, het weer was geweldig!

wpid-2015-07-30-08.44.10-1.jpg.jpeg

Bijna elke dag sloten we af met een drankje van de grote kaart. Baileys, Licor 43 en ‘Love on the beach’ waren favoriet! Ik kan daar altijd zo van genieten als het lekker weer is!

wpid-2015-07-30-08.44.03-1.jpg.jpeg

Proost pap, op een fijne vakantie waarbij je er stiekem gewoon bij was in alle drie onze gedachten op allerlei verschillende momenten. Ik ben benieuwd of jij elke dag van dit prachtige uitzicht geniet over het drukke leven onder de wolken en zo dicht bij de zon! Als dat is dan ben ik nu al jaloers!

wpid-2015-07-30-08.44.05-1.jpg.jpeg

Bij thuiskomst verraste we oma met een bloemetje als bedankje voor het zorgen voor ons huis toen wij weg waren. Ik houd van kleurige bloemen!

wpid-img_20150731_122031.jpg

Ook kwam ik met het idee om mama te verrassen met een armband die ze stiekem zelf had aangewezen toen we ‘voor de lol’ gingen kijken naar sieraden. Ze was dan ook superblij toen ze thuis kwam en er op de tafel een tasje stond mét een bos bloemen er naast. Bloemen (mét geel, papa’s lievelingskleur) voor bij papa en de armband. Ze had het verdiend aangezien ze zó veel bergen heeft verzet op vakantie en er altijd voor ons is. Gewoon een supermama dus!

wpid-img_20150801_145521.jpg

Gisteren genoten mama ik en mijn zusje van een High tea in de stad. Aangezien mijn zusje van de basisschool naar de middelbare gaat was het tijd om dat te vieren met lekker eten. (Soort van traditie). Op de laatste schooldag was dat er niet van gekomen dus dat moesten we nog steeds plannen. De Groene Bali thee was bij mij favoriet! Net als de Scones, zo lekker!

Zoals je kunt zien was deze maand echt enorm fijn op een paar verdrietige dagen na. In augustus staat er ook weer veel leuks op de agenda zoals een tripje naar Parijs, de sleutel ophalen van mijn kamer en over verhuizen naar Amsterdam. Daarnaast zal ik vast nog veel leuks gedaan doen met anderen want het is tenslotte vakantie. Oh en ik ben ook nog eens jarig in Augustus. Bijna vergeten door alle leuke dingen die komen gaan, oeps haha!

Liefs, Sophie

Wat maakte jou gelukkig deze maand? Ga jij nog op vakantie?

15 comments

  1. Ik heb de vakantie al achter de rug helaas! Als je nog een ander leuk kaartspel zoekt om te spelen: Puerto Rico (niet het bordspel, dat is er namelijk ook, maar die is minder leuk). Erg leuk en goed te doen met 2 tot 4 spelers.

  2. Wat fijn om te lezen en wat een lief spontaan cadeau voor je moeder! Ik ben lekker al twee weekjes op vakantie geweest. Eerst Frankrijk en daarna Duitsland. Oh en om het af te maken gaan mijn vriend en ik over twee weken nog een weekendje samen weg.
    Melissa Charlotte schreef onlangs …New In #3 – DM

  3. Wat een prachtige maand heb je gehad zeg meis: vol met mooie hoogtepunten <3 Het was heel leuk om iedereen te ontmoeten bij het event hihi en vond het ook leuk om jou te ontmoeten eindelijk een keer: wat ben je toch een leuke en spontane dame :-) Ik wens je voor komende maand in ieder geval een prachtige maand toe en hoop dat je nog mooiere lichtpuntjes mag gaan ontdekken. X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge