The Autumn tag

Aangezien het weer zich langzaamaan aanpast aan het seizoen vond ik het wel eens tijd voor een tag! Ben je benieuwd naar mijn antwoorden op de vragen van ‘The Autumn tag’, lees dan gauw verder!

1. Wat drink je het liefst in de herfst?
Daar is maar een antwoord mogelijk haha, thee! Al drink ik dat eigenlijk het hele jaar door! Mijn favoriete smaak is bosvruchten, jammie! Ik krijg er nu weer zin in.

2. Welk kledingstuk draag je het liefst in de herfst?
Ik heb het snel koud en het liefst loop ik dus de hele dag thuis rond in een sweater. Als het mee valt met de kou heb ik niet echt een speciale voorkeur. Zolang het warm genoeg is vind ik alles best! Als ik mijn kleren niet leuk genoeg zou vinden dan zouden ze ook niet in mijn kast hangen! ;)

3. Wat is je favoriete herfstaccessoire?
Een sjaal, definitely. Heerlijk een dikke warme sjaal als je naar buiten gaat en een dun sjaaltje voor binnen.

4. Wat vind je het vervelendst aan de herfst?
Regen, kou, grijs weer en alles wat daar mee te maken heeft. Bah, laat me dan maar lekker binnen zitten.

5. Wat is je favoriete herfstsnack?
Oei, lastige vraag. Mijn all time favorite snack blijft chips. Daar kan ik zo een hele zak van op. – oeps – .Ik heb niet echt een specifieke herfstsnack, I love alll the food!

tumblr_neiy2xL0751s3j52yo1_500
www.tumblr.com

6. Wat is je favoriete herfstgeur?
De bossen! oh haha dat klinkt wel heel gek, maar echt als het herfst begint te worden/herfst is moet je echt eens gaan wandelen door de bossen en genieten van de geur. Voor de rest doet een appeltaartgeur het altijd goed, net als andere warme geuren.

7. Wat vind je de fijnste herfstactiviteit?
Ik vind het heerlijk om van het herfstzonnetje te genieten achter het glas. Voor de rest vind ik het ook leuk om foto’s te maken in de bossen met al die prachtige herfstkleuren!

Waar kan jij van genieten in de herfst?

Liefs, Sophie

8 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge