Terug van weggeweest 2.0


Hela Hola, daar zijn we weer met beide voeten op Nederlandse bodem. Is het niet dat ik niet toe kom aan bloggen omdat ik het zo onwijs druk heb, dan is het nu wel weer omdat ik heerlijk heb kunnen chillen in de zon. Ik heb helemaal niets te klagen gehad en in dit artikel klets ik jullie even kort bij, want er is nog ZOVEEL om te delen!

Als je me volgt op instagram dan kun je al een tijdje scrollen door de foto’s van mijn vakantie in Nice. Wat een heerlijke citytrip was dat! Samen met Martijn ben ik vier dagen in deze toffe stad geweest aan de Côte d’azur. Daar hebben we genoten van al het moois wat Frankrijk te bieden heeft. Heerlijk eten, lekker weer en een prachtige omgeving. Een week nadat ik terug ben gekomen stond er weer een nieuwe vakantie in de agenda. Kos zou de eindbestemming van deze vakantie worden, maar zoals ook jullie vast wel hebben gehoord was daar zojuist een aardbeving geweest. Dat zorgt er dan toch wel weer voor dat je iets minder relaxt op vakantie gaat omdat je geen idee hebt wat je kunt verwachten. Wat is de schade? Is het hotel nog ‘leefbaar’? Kunnen we nog wel genieten van een vakantie op Kos? De komende weken kunnen jullie weer artikelen verwachten over alles wat ik de afgelopen tijd heb meegemaakt en waar ik overal ben geweest.

Ben je dus nieuwsgierig naar de stad München, Nice, Monaco en meer zomerse bestemmingen zoals Ibiza en Formentera. Blijf dan vooral deze zomer even lezen!  Ik ga deze keer écht écht mijn best doen om het bloggen weer op te pakken want stiekem mis ik het enorm en heb ik nu natuurlijk een reuze voorraad aan foto’s. Geen reden meer om niet te schrijven. Nu nog de tijd vinden, want morgen ben ik jarig en ik ga alweer snel beginnen aan mijn nieuwe avontuur waar ik jullie vorige keer over verteld heb. De zomer vliegt voorbij en het is alweer bijna tijd om aan de slag te gaan. Tot zover ga ik proberen te genieten van mijn vrije tijd. Dat moet ik natuurlijk ook zeker niet vergeten! Want zo vrij als nu, zal ik niet meer zijn ;-)

Voor nu staat er met name het maken van fotoboeken (vakanties én de 80e verjaardag van mijn oma) en vakantievideo’s op de planning. Allemaal dingen waar ik dolgraag mijn tijd aan besteed, maar die ook o zo veel tijd vragen. Met name voor een perfectionist als ik ;-) Oeps!

Hebben jullie ook het zonnetje opgezocht op een vakantiebestemming?

Liefs, Sophie

3 comments

 1. Leuk om weer eens wat van je te lezen.
  De beloofd wat de komende tijd ;-)!
  Leuk ook om te lezen dat je je prima vermaakt hebt.

  Nee; ik heb nog geen vakantiezon opgezocht!
  Ik vertrekt komende maandag naar de Baltische staten en Finland.

 2. Wat leuk Sophie! Ik zag inderdaad honderden foto’s langskomen, maar ze waren superleuk om te zien. Eigenlijk moet ik je pas morgen feliciteren maar hier alvast een beetje gefeliciteerd want je verjaardag is heel dichtbij.
  Succes met plannen en avonturen beleven. Hopelijk zien we gauw weer wat van je.

  Liefs,
  Marleen

 3. Leuk om weer wat van je te horen Sophie! :) Ben heel benieuwd naar alles wat je hebt meegemaakt en wat je allemaal nog gaat beleven op vakantie. Ik zie in ieder geval al veel gave dingen voorbij komen op je Instagram! :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge