Terug uit IJsland!

IJsland in winter
Nou jongens, dat was me een avontuur! Van vrijdag tot woensdag mocht ik weer even terug naar mijn tweede thuis, IJsland! Nu ik inmiddels alweer een paar weken met beide benen op Nederlandse bodem sta is het tijd om en blogje te typen over dit avontuur. Lees je mee?

Waar te beginnen? Hoe meer ik er over nadenk, hoe fantastischer deze reis is geweest. Het was deze keer wederom écht één groot avontuur. Ik ging eigenlijk zonder verwachtingen naar IJsland deze keer, want hoe zou dat voelen? Terug naar het land waar het in mijn hoofd altijd zo fijn is geweest? Is het nog steeds zo fijn? Of heb ik me dat beeld alleen maar in mijn hoofd gehaald?

Bovenstaande schreef ik op 16 februari, met de gedachte dat ik dit artikel gauw af zou maken. Niets is echter minder waar, want inmiddels zijn we alweer 11 dagen verder.

De tijd vliegt, inmiddels zijn er alweer twee weken verstreken sinds ik thuis ben gekomen van deze korte reis. Maar, deze vijf dagen waren wederom fantastisch. Wat heb ik mogen genieten van de uitgestrekte (witte) landschappen en daarnaast ook zoveel nieuwe mooie dingen gezien. Ik wist dat het lastig was om de overweldigende natuur vast te leggen op een foto. Maar in de winter lijkt dat alleen maar moeilijker, de mooie witte wereld bevat zoveel verschillende witte kleuren die dan toch allemaal als sneeuw voor de zon (hah!) lijken te verdwijnen op je camera. Maar gelukkig, heb ik er op het moment éxtra van genoten. En ook na dit tweede bezoekje aan mijn tweede thuis is er nog steeds zoveel meer te ontdekken.

Op Instagram heb ik al aardig wat plaatjes gedeeld, maar ook op mijn blog zal ik gauw het een en ander delen én ik moet natuurlijk nog steeds een hoop artikelen schrijven met alle nodige tips en tricks voor als een van jullie plannen heeft om naar IJsland te gaan.

Maar sinds ik terug ben uit IJsland (en onze koffer besloot iets langer daar te blijven) is er een eeuwige to do list gaan groeien. En zo zit ik nu nog dingen af te vinken die op het lijstje van vorige week stonden en probeer ik me bovenal vooral te concentreren op het volgende tentamen wat er aan zit te komen aanstaande vrijdag.

En dus houd ik deze blogpost even heel kort, maar ik kon het toch niet laten om in ieder geval iets van me te laten horen.

Liefs, Sophie

One comment

  1. Blij te lezen dat je het zo naar je zin gehad hebt! De foto’s die je deelde op Instagram zijn stuk voor stuk prachtig. Ik kijk ernaar uit meer te zien. IJsland blijft hoog op m’n lijstje staan. :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge