SPAM JE FAVO BLOG!

2016-06-14-11.10.42-1.jpg.jpeg
Ik ben op zoek naar nieuwe blogs om te volgen! Want ….. Freeeeedom! Nee grapje, misschien nog niet wanneer je dit leest. Vandaag om half 10 heb ik mijn laatste tentamen voor dit schooljaar (eventuele herkansingen uitgezonderd). Vakantie voor mij dus, tijd om nieuwe blogs te ontdekken!

Vorig jaar heb ik ook al eens zo’n artikel geplaatst, daar kwamen toen zo ontzettend veel lieve reacties op dat ik het graag weer zo wil doen! Ook nu weer merk ik dat zoveel mensen het niet meer volhouden om frequent hun blog te updaten. Super jammer maar natuurlijk ook volledig te begrijpen! Iedereen maakt nu eenmaal zijn of haar eigen keuzes en wie ben ik om daar wat over te zeggen! Niemand dus :)

Maar goed, tijd dus om nieuwe blogs toe te voegen aan mijn bloglovin lijstje zodat ik mij zeker niet hoef te vervelen deze zomer. Het is dus ook deze keer weer de bedoeling dat je niet jouw eigen blog deelt maar juist jouw favoriete blog! Dat mogen er natuurlijk ook meerdere zijn, daar worden we allemaal alleen maar vrolijker van! In je reactie plaats je een link naar jouw favoriete blog en vertel je natuurlijk waarom dit jouw favo blog is! Ik ben namelijk heel benieuwd waarom ik hem of haar aan mijn lijstje toe zou moeten voegen. Mocht het artikel ook deze keer weer zo enthousiast ontvangen worden dan maak ik natuurlijk nog een vervolg artikel met mijn favoriete blogs. Wie weet staat jouw favoriet of jijzelf er dan wel bij!

Reacties met een linkje naar je eigen blog worden verwijderd! Vandaag is het even tijd om anderen in het zonnetje te zetten! (ook al regent het dat het giet ;-))

Liefs, Sophie
Wat is jouw favoriete blog en waarom?

11 comments

    1. Ah wauw, ik vind de foto’s van Anniek (glowofbeauty) ook echt prachtig! Nu ik ook even op Messpiration heb gekeken ben ik ook om. Wat kunnen sommige mensen toch goed fotograferen!

  1. Dit is tof! Maar oh zo moeilijk om te kiezen :p
    Mijn absolute favo blog is die van mij bff Sarah. Zij blogt op hostesarah.blogspot.be maar is momenteel op reis naar Thailand. Dus haar blogleven ligt even stil.. Toch is ’t een kijkje waard ;)
    Voor de rest vind ‘k Montévie.nl heel leuk, alsook iliveformydreams.com.. Mssn ken je ze al..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge