Review Nude Audio Super M speaker / Kortingscode + Winactie!

P1170350-001

Een winactie, ik zat er al maanden over na te denken. Ik had alleen echt geen idee wat jullie zoal leuk zouden vinden. Nu heb ik volgens mij iets gevonden wat heel veel van jullie wel zouden willen hebben! Benieuwd? Lees dan gauw verder!

Vandaag een review van een mega goede bluetooth speaker (sorry, ik ben gewoon enthousiast!), een kortingscode én een winactie zodat jij misschien wel degene bent die deze speaker straks thuis heeft!

P1170354-001

We beginnen bij het begin, de review. Allereerst het uiterlijk. De bluetooth speaker heeft een mooie zwarte kleur en heeft een zachte rand om de boxjes heen. De speaker voelt stevig aan en staat stevig op zowel recht oppervlak (tafel) als ongelijk oppervlak (gras, trampoline). Na een aantal uurtjes in de oplader kun je maar liefst 8 uur muziek luisteren!

De Bluetooth speaker is makkelijk te bedienen. Als je de speaker aanzet gaat er een groen lichtje branden en hoor je net als bij het connecten met je telefoon, iPad, iPod, etc. een geluidje. Op het eerste oog een fijne stevige handzame speaker.

P1170350-001

De geluidskwaliteit van de speaker is natuurlijk het belangrijkste van alles. Goed geluid is echt een must wanneer je het volume graag wat omhoog doet! Ik heb hem uitgebreid getest en het geluid wat eruit komt is echt onwijs goed. Als je hem op zijn aller hardst zet is de bas niet meer helemaal mooi maar goed, ik had hem toen wel op zijn aller hardst staan én zat er nog geen meter vanaf (slecht idee vonden mijn oren) ;-) Wanneer je op een normaal geluidsniveau luistert is het geluid echt meer dan goed!

Oh én het geluid komt er aan twee kanten uit wat zorgt voor een mooier geluid! Nog een voordeel van deze speaker is dat je hem ook in een vochtige omgeving kan gebruiken. Douchen met muziek is dus vanaf nu geen probleem meer!

P1170344-001

De speaker is enorm handzaam en klein. Hij is dan ook zeer makkelijk mee te nemen! Het lusje wat eraan zit zorgt ervoor dat je hem eventueel nog ergens aan vast kunt hangen. Pluspunten!

Al met al ben ik zeker tevreden over de kwaliteiten van deze speaker. Het enige minpuntje is dus dat het geluid op zijn aller hardst niet helemaal helder klinkt maar waarschijnlijk gebruik je die mogelijkheid niet wanneer je nog vrienden wil blijven met de buren haha! ;-) Tijdens de test moesten we namelijk wel enorm hard schreeuwen om nog boven de muziek uit te komen, sorry buren!

Mocht je nu net zo enthousiast zijn als mij over de kwaliteiten van deze speaker dan zou ik zeker meedoen aan de winactie! Kun je niet zolang wachten dan is deze speaker te koop bij GSM punt voor 99,95.

Ben jij helaas niet de gelukkige die deze speaker gewonnen heeft, dan kun je hem altijd nog aanschaffen met de kortingscode die ik voor jullie heb! Met de kortingscode mag ik jullie maar liefst een korting aanbieden van 50%! Dan is ie ineens ook nog eens een stuk goedkoper!        Kortingscode: SUPERM50

GSM punt biedt trouwens naast deze fijne, goede speaker ook nog meer aan! Denk hierbij aan smartphonehoesjes voor bijna elke telefoon zoals bijvoorbeeld een S6 Edge Plus hoesje of opladers, je vindt van alles in hun assortiment!

________________________

Wat moet je doen om deel te nemen aan de winactie?

 • Je volgt De mooiste ster aan de hemel op bloglovin
 • Je volgt De mooiste ster aan de hemel op Instagram
 • Je deelt je favoriete liedje op dit moment, zo kunnen we elkaar stiekem ook nog inspireren!

Je mag me daarna natuurlijk ook volgen op twitter of Facebook!

Vergeet niet een geldig emailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje! De winactie loopt t/m 13 september a.s. De winnaar krijgt op 14 september een mailtje!

Heeeeel veel succes!

Liefs, Sophie

12 comments

 1. Ik heb deze speaker al vaker voorbij zien komen, geloof ik. Wat een leukerd! En ideaal dat het ook in vochtige ruimtes, zoals de badkamer, te gebruiken is. :) Ik waag dan ook graag een kansje! Ik volg je overal al. Mijn favoriete nummer op dit moment? Dat is zeker weten ‘Reality’ van Lost Frequencies! Daar zit voor mijn vriend en mij echt een betekenis achter.
  Renske schreef onlangs …Mijn bijzondere manier van plannen

 2. Wat een fijne review: word er helemaal enthousiast van :-) Mijn vriend heeft echter pasgeleden en nieuwe speaker gekocht haha, dus laat de winactie aan mij voorbij gaan. Wel ontzettend leuk hoor meis <3

 3. Natuurlijk wil ik als muziekliefhebber graag mee doen! 1 van mijn favoriete nummers op dit moment is toch wel Cool for The Summer van Demi Lovato. Ik ben echt een muziek freak, maar heb nog nooit een speaker gehad, toch best beschamend stiekem.

  Ik volgde je al overal :)

 4. Wat leuk dat je dit weggeeft aan een van je lezers! Op het moment ben ik echt helemaal weg van Dodie Clark, beter bekent als doddleoddle. Ik denk niet dat je haar nummers op Spotify ofzo kan vinden, maar op youtube kan je alles wel luisteren. Bij veel van haar liedjes speelt ze ukulele wat het onwijs schattig maakt. Ik volgde je al op Twitter en Bloglovin’ en heb je nu dus ook gevolgd op Insta :D
  Liefs;
  Hanne schreef onlangs …Dingen waar ik naar uitkijk dit schooljaar

 5. Hee lieve Soof! Ik hoop dat ik, ondanks dat ik jouw vriendin ben, ik toch kans maak om deze gave speaker te winnen. De mijne is laatst stuk gegaan en ik kan echt geen dag zonder muziek. Helemaal niet in deze tijd van onze stages. Als ik deze win kunnen we die mooi gebruiken als we met elkaar gaan afspreken en bijkletsen over alles! (Als we een datum vinden maar dat komt dan helemaal goed). Mijn favoriete lied op dit moment is Omen – Disclosure ft. Sam Smith. Ken je die al? :). Liefs! X Lin

 6. Mijn favoriete liedje is denk ik toch wel euhmm….. Shine again, ik heb het gevonden op mn laptop(die eerst van sjoerd was) en ik vind het nummer helemaal geweldig

 7. Mijn favoriete liedje van dit moment is Walking in Memphis van Cher, ik vind Cher van nature een hele mooie stem hebben en dit nummer geeft mij summervibes. Waarschijnlijk komt dat omdat dit nummer continu opstond op mijn 5,5 week Spanje. Ik ben benieuwd! :)

 8. Wat een hendig ding!!
  Ik mis nog iets om tijdens het douchten de muziek te horen, dus ik waag graag een kansje!
  Ik volg je via bloglovin en instagram.
  Pfoeh mijn favoriete liedje, even denken hoor! Ik ben gek op rustige liedjes van bijvoorbeeld Passenger, Dotan, Ben howard, Ed Sheeran etc. Mijn favoriete liedje is denk ik toch wel nobody’s perfect van jessie j en dan de acoustische versie!
  kim schreef onlangs …Nails Vs. Nails #5

 9. Wat een leuke giveaway! Ik doe graag mee. Ik volg je dan ook via de vier social media accounts. Mijn favo liedje van het moment is Wolves Without Teeth van Of Monsters and Men. :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge