Review: Divoom Draadloze Bluetooth Speaker

1-P1150457

Afgelopen week ontving ik een mailtje van GSMpunt. Hierin werd mij gevraagd of ik iets zou willen schrijven over een product in hun uitgebreide webshop. Er waren tal van accessoires en het was echt moeilijk om een keuze te maken! Uiteindelijk kwam ik uit bij de bluetooth speakers. Tot nu toe leen ik hem vaak van mijn zusje al kan dat ook niet altijd (iets met de pubertijd *kuch*). Aangezien ik niet kon kiezen tussen alle bluetooth speakers op hun website heb ik me laten verassen! 

2-P1150454

De bluetooth speaker was de volgende dag al binnen. Ik moest even wennen aan de rode kleur maar nu vind ik het echt fantastisch! Hoe leuk is dit rode kleurtje! (pluspuntje is dat die kleur niet zo snel heet wordt in de zon én dat je hem goed herkent in je bomvolle tas!)

Ik heb hem meteen uitgetest in de tuin aangezien ik goed geluid erg belangrijk vind. Het geluid was echt heel goed! Geen gekraak of een zachte ruis, dit is echt een topper! Ook is hij compact waardoor je hem heel makkelijk mee kunt nemen naar het strand, het park of bijvoorbeeld op vakantie wat ik zeker ga doen.

3-P1150418

Op de speaker zelf zitten 3 knoppen. (-) om naar het vorige liedje te gaan of om het geluid zachter te zetten, de middelste knop om de muziek op pauze te zetten en het (+) om naar het volgende liedje te gaan of om het volume harder te zetten. Lekker simpel dus.

1-P1150460

Bij de speaker zitten twee kabeltjes zodat je hem zelfs aan kan sluiten op je telefoon of iPod zonder bluetooth te gebruiken. Zodra je hem aan zet gaat er een blauw lichtje branden. Dit vind ik erg fijn zodat je weet of hij (per ongeluk) aan staat. Zoals je kunt lezen ben ik erg enthousiast over deze bluetooth speaker.

De Divoom Onbeat 200 Draadloze Bluetooth Speaker is te koop voor €69,95. Mocht je eens een kijkje willen nemen op hun webshop, GSMpunt heeft nog veel meer dingen in het assortiment zoals hoesjes voor de Galaxy a5 en vele andere telefoons!

Heb jij een bluetooth speaker? Wat vind jij van deze kleur?

13 comments

  1. Hij ziet er tof uit! :) Toen ik eerder (op IG of Twitter? ik weet het niet meer!) een foto zag langskomen had ik echt geen idee wat het zou zijn, haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge