PLOG | Sevilla – Met de fiets door de stad en shoppen!

Processed with VSCO with hb1 preset
Tijd voor deel twee van mijn foto’s van Sevilla. Deze keer besloten we de stad ook nog eens per fiets te verkennen (dat gaat een stukje sneller) én heb ik goed kunnen shoppen in Sevilla. Dat doen we eigenlijk nooit maar daardoor ook des te leuker dat ik wel wat leuks heb kunnen vinden! Kijk je mee?

Op woensdag stonden we in de ochtend al bij de fietsverhuur.  Tijd om de stad per fiets te verkennen.

Processed with VSCO with hb2 preset
Ik kreeg deze geweldig charmante rode bolide mee, met heerlijk zittend zadel ;-) NOT. Maar goed, na even trappen lukte het nog aardig om er goed op te fietsen én te filmen én foto’s te maken tegelijk ;-)

Processed with VSCO
We ontdekte nog mooiere plekjes in de buurt van ‘Plaza de España’ en werden verliefd op dit stukje met de geweldig mooie bougainville! Oh als ik hier zou wonen dan wist ik wel waar je mij kon vinden!

Processed with VSCO with f2 preset
We hebben enorm veel gefietst en moesten natuurlijk ook nog even naar het stadion van Sevilla! Vind ik leuk :D

Processed with VSCO with hb1 preset
Daarnaast kwamen we ook langs een Stradivarius (het shoppingcentre zat tegenover het stadion haha) en kon ik eindelijk het tasje halen wat ik in Valencia al op het oog had! Ik ben er zo blij mee want ik gebruik het echt enorm vaak!

Processed with VSCO with f2 preset
Na de lange fietststocht vertrokken we weer rond 18u naar het park. Dit keer naar dat ene mooie plekje waar alles prachtig in bloei stond. Wat geweldig om op zulke mooie plekken te mogen ontspannen en opladen. Mag ik terug!?

Processed with VSCO with a5 preset
Donderdag was onze laatste volle dag en die besloten we te spenderen in de winkels van Sevilla. Shoppingtime!

Processed with VSCO with hb1 preset
Wat vinden jullie van deze hoed? Haha! Ik vond hem serieus heel leuk maar ik ben helaas geen hoedenmens. Ik zou niet weten wanneer ik hem op zou moeten zetten. Ik heb namelijk mijn haren bijna nooit los als ik op vakantie ben én met een hoge knot gaat zo’n hoed natuurlijk niet samen.

Processed with VSCO with hb1 preset
Gelukkig verder wel nog een heel leuk shirtje kunnen vinden en mijn zusje was ook goed geslaagd. Joepie!

Processed with VSCO with a5 preset
Tijd voor een bier(tje)! Jummie, daar was ik aan toe na een dagje shoppen.

Processed with VSCO with hb1 preset
Daarbij een heeeeerlijke lunch. Had ik al gezegd dat het enorm lekker was?

Processed with VSCO with hb1 preset
Deze straat (en vooral hoekje om, wat dus niet op de foto staat…) deed me ZO aan de eerste straat van Disneyland denken. Echt een hele mooie straat. Waarom hebben wij deze gezellige gebouwen niet in Nederland?!

Processed with VSCO with hb1 preset
Hier nog eens.  (Met mijn nieuwe tasje :D)

Processed with VSCO with a5 preset
Fijn avondzonnetje zorgt ervoor dat alle straten nog iets magisch krijgen!

Processed with VSCO with f2 preset
’s Avonds hebben we nog heerlijk gegeten…

Processed with VSCO with f2 preset
…. met natuurlijk een volle kan sangria. Het was een feestje om in Sevilla te mogen zijn.

Vrijdagochtend vertrok ons vliegtuig weer naar Nederland. We hebben hier enorm mogen genieten van het heerlijke eten, de prachtige stad. Ik kan het echt iedereen aanraden er eens heen te gaan. De stad heeft mijn verwachtingen overtroffen! Ik zet snel de vlog online als ik terug ben van Tenerife. Voor nu geniet ik nog even van deze vakantie! :)

Liefs, Sophie
Fietsen jullie ook zo graag door vreemde steden? Welke stad heeft jouw verrast?

11 comments

  1. Wat een onwijs mooie foto’s en wat een mooie ervaring rijker!
    Zelf heb ik dit gedaan in Barcelona. Echte en prachtige manier om een stad te ontdekken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge