PLOG | Sevilla – Heerlijk eten en wandelen door de stad

Processed with VSCO with a5 preset
Het is inmiddels al weer even geleden dat ik in Sevilla was, maar aangezien ik zo verrast was door deze stad wil ik jullie dolgraag nog eens meenemen op mijn citytrip! Kijk je mee naar de leukste plaatjes van mijn eerste twee dagen in Sevilla?

Op maandagmiddag vlogen we vanaf Nederland naar Sevilla toe. Snel even omkleden in het hotel en de stad in! Het was al avond en dus tijd voor diner! We vonden een heel leuk restaurantje en de eerste avond was geslaagd. Dinsdag stonden we al vroeg op om Sevilla te voet te verkennen. Onwijs leuk en zo zie je nog eens wat van de stad, de hele stad was echt boven mijn verwachtingen. We hebben zoveel mooie dingen gezien. Daarna hebben we ook nog eens heerlijk gegeten op de dinsdagavond. Wat een geluk :D

Processed with VSCO with hb1 preset

Maandagavond meteen de stad in, snel de warme trui verwisseld voor een t-shirt want het was heerlijk weer in Sevilla!

Processed with VSCO with a5 preset

We vonden de eerste avond meteen een heel lekker en gezellig restaurant! Een echte aanrader als je in Sevilla bent, ik ga gauw nog een artikel schrijven met meer fijne hotspots daar!

IMG_20160507_103616

Goedemorgen! JOEHOEEEEE ik ben in het prachtige Sevilla. Dit is het onwijs mooie ‘ Plaza de España’, een locatie met zoveel onwijs mooie details dat je niet uitgekeken raakt en het geheel onwijs mooi is!

IMG_20160519_220244

Dat eerste zonnetje van de dag, zo heerlijk vind ik dat! Ik kan oprecht zo genieten van de zon! Daarnaast vind ik deze foto, die mam heeft gemaakt, ook gewoon heel mooi :D Zo fijn dat mam zo’n goede fotografe kan zijn :)

Processed with VSCO with a5 preset

Op het plein vind je van elke provincie in Spanje een apart plekje met daarop een plattegrond en belangrijke tekens voor deze provincies zoals een schild of hele mooie tekeningen. So pretty!

Processed with VSCO with hb1 preset

Het plein is echt enorm groot! En het was zo lekker rustig overal, echt een aanrader om begin mei te gaan! Ook in verband met de hitte. In de zomer is het namelijk geregeld 40 graden in de stad! Wij hadden gelukkig 25-30 graden met een stralend zonnetje! Echt vakantiegevoel!

Processed with VSCO with a5 preset

Yay, naast palmbomen geven sinaasappelbomen in het park je ook een onwijs vakantie gevoel!

Processed with VSCO with hb1 preset

De stad zit echt vol leuke straatjes! Kleurrijke gebouwen en de smalle straatjes kleuren de stad. We hebben de eerste dag dan ook een heel groot deel van de stad te voet verkend.
Processed with VSCO with hb1 preset

 

Paard en wagen rijden ook overal rond in Sevilla! Je ziet overal de vrolijke gele wielen voorbij komen.

 

Processed with VSCO with a5 preset

Met een plattegrond op avontuur gaan is echt een van de dingen die ik het allerleukst vind op vakantie!

Processed with VSCO with a5 preset

Zelfs de bankjes in Sevilla zijn onwijs mooi!

Processed with VSCO with t1 preset

Na een lange dag wandelen door de stad even in het park ploffen met drinken en een goed boek. Heerlijk!

Processed with VSCO with a5 preset

’s Avonds aten we ook bij een mooi restaurant. Het eten was echt heerlijk! Ook dit plekje ga je terug vinden in het artikel over hotspots in Sevilla!

Uitgeput vielen we ’s avonds in slaap. Voordeel van Spanje, de dagen zijn enorm lang aangezien je pas rond 21.00u/22.oou gaat avondeten. Vooral hier in het zuiden van Spanje merk je heel goed dat het niet normaal is om zo vroeg te eten zoals wij Nederland doen. Ach, ik kan er wel aan wennen. Ik draai gewoon het avondeten en het chipsmoment om ;-)

Ik laat je gauw meer foto’s zien van dag drie en vier!

Liefs, Sophie
Ben jij ooit in Sevilla geweest?

11 comments

  1. Wat een heerlijke zomerse en fijne foto’s! Ziet eruit alsof het heel mooi is geweest, het lijkt me een prachtige stad :)

  2. Wat een prachtige foto’s! Ben stiekem wel benieuwd met wie je was en wie al jouw kiekjes heeft genomen. Geef me tips, want ik heb mijn vriend nog niet zo ver gekregen haha!

    1. Haha ah, zo lief! Mijn zusje en ons mam maken alle foto’s waar ik op sta! Mijn vriend is ook nog geen geweldige held met foto’s maken. Mam is er altijd aardig goed in geweest en mijn zusje begint het te leren haha :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge