PLOG | Fietsen door Valencia en lezen op een bijzondere plek

Processed with VSCO with a5 preset

Ik heb natuurlijk nog veel meer foto’s van Valencia en vandaag deel ik graag mijn tweede dag met jullie! Ik besloot een fiets te huren en op mijn gemakje rond te fietsen. Het was heerlijk weer en echt een aanrader als je in Valencia bent!

Processed with VSCO with a5 preset
Goedemorgen, vrijdag was het tijd om de fiets te pakken. Maaaaaar eerst een plan de campagne. Met mijn markeerstift markeerde ik de route die ik ongeveer zou willen fietsen.

Processed with VSCO with a5 preset
Na een heerlijk hotel ontbijtje was ik geïnstalleerd. Rugzak voor in de mand en gaan!

Processed with VSCO with f2 preset
Ik vind fietsen op een onbekende plek zo leuk! Vooral als het dan ook nog eens heerlijk weer is! Ik vertrok dan ook lekker vroeg zodat het nog rustig was overal.

Processed with VSCO with a5 preset
Fietsen door het park, toch bijzonder zo tussen de palmbomen!

Processed with VSCO with a5 preset
Zo kom je nog eens op plekken die eigenlijk te ver lopen zijn en waar geen openbaar vervoer stopt. Bovendien hebben ze in Valencia gewoon bijna overal fietspaden! De ene keer blauw, de andere keer groen of rood. Het fietsen was dan ook een soort van speurtocht omdat het fietspad maar aan een kant van de weg liep. Bij elke kruising was het even zoeken waar je over moest steken om zo weer bij het fietspad aan de andere kant van de weg uit te komen.

Processed with VSCO with kk2 preset
Een geweldige stad met een geweldig park én aan zee. Kan het nog beter!? Het is denk ik wel duidelijk dat Valencia mijn verwachtingen heeft overtroffen!

Processed with VSCO with f2 preset
Via het strand weer terug naar het park. Het park in Valencia is echt een geweldige plek, nadat ik het voor een groot deel was doorgefietst besloot ik eventjes te gaan genieten van het zonnetje, de temperatuur en wat lekkers. Lekker mensen kijken!

Processed with VSCO with a5 preset
Toen ik terugkwam van het fietsen besloot ik snel mijn boek in te pakken en naar La ciudad de las artes y las ciencias te lopen. In het zonnetje las ik verder in het boek wat ik aan het lezen ben voor Adorable books. Zo ontzettend bijzonder om daar te zitten! Oh en het boek was zo spannend!

Processed with VSCO with a5 preset
Ik besloot wat later te gaan eten (dacht ik). Maar er was dus nog helemaal niemand om 21.00u, oeps! Schamend! Dan eerst maar een biertje :)

Processed with VSCO with a5 preset
Toen rond 21.30/22.00u wat meer mensen binnenkwamen ging ik voor deze burger. Jammie!

Helaas was dit alweer mijn laatste nachtje in het hotel want op zaterdag ging ik over naar het hostel. Het hotel was echt een aanrader en ik genoot dan ook nog even van het feit dat ik een eigen badkamer had en een heerlijk ontbijtje voordat ik naar het hostel ging haha ;-)

Liefs, Sophie

11 comments

  1. Lijkt mij zó spannend om in je eentje in een onbekende stad te zijn in een ander land. Vind het serieus echt tof hoe jij dit hebt gedaan hoor! Echt leuk dat je bent gaan fietsen. Zoiets zou ik ook doen denk ik, want is een leuke manier om de stad te verkennen. :)

  2. Weer zo’n leuke plog met hele mooie foto’s. Je kunt echt zien dat je genoten hebt in Valencia en bovendien, ik krijg zelf steeds meer zin om ooit deze plek te gaan bezichtigen.

  3. Wat gaaf zeg. Vind ik ook altijd leuk, fietsen in een (onbekende) stad op vakantie bijvoorbeeld. Leuke foto’s, volgens mij heb je het erg leuk gehad :D

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge