OUTFIT | Klaar voor de lente!


Woehoe! Het zonnetje breekt af en toe door, de wintergarderobe kan langzaamaan weer achter in de kast. Ik vind het heerlijk, die eerste zonnestralen. Die eerste warme dag van het jaar laat me zo intens genieten van het feit dat wij verschillende seizoenen hebben. Toen het zonnetje stond te stralen heb ik dan ook gauw mijn nieuwe outfit uit de kast getrokken. Kijk je mee?

Je kent het wel, die overgang van laarzen naar sneakers. Altijd weer even de vraag of het weer ‘mag’. Deze broek en blouse hebben dan ook een tijdje in de kast gehangen voordat ik ze eindelijk aan heb getrokken. Vanaf nu weet ik al waar ik deze lente in te vinden ben!

De broek zit heerlijk en heeft een subtiel wit streepje. Dat maakt hem toch net wat meer bijzonder :) Je ziet deze lente superveel van zulke broeken en ik ben blij dat ik er een gevonden heb!

Een passende top vinden voor bij deze broek was nog enorm lastig. Wat past er nu bij zo’n broek met een wit streepje?! Uiteindelijk heb ik verschillende dingen gevonden maar is deze toch wel het meest favoriet. Ik vind de mouwtjes zo leuk, het maakt de blouse echt af. Daarbij zit er aan de voorkant een dubbele laag. Ik heb namelijk stad en land afgezocht voor iets op deze broek, al het witte leek door te schijnen en een kleurtje is toch al gauw weer een beetje uit mijn comfortzone. Gelukkig zat deze blouse als gegoten en is hij lekker luchtig. Perfect voor de lente!

Hier zie je de streepjes van de broek wat beter. Daarbij ook mijn nieuwe schoenen! Op Instagram deelde ik al eerder deze foto omdat ik niet kon kiezen tussen verschillende witte sneakers. Uiteindelijk zijn deze het geworden. Ik vind ze heel tof! Vooral met die ‘gaatjes’, maakt de schoen toch net wat anders (voor zover dat mogelijk is met witte sneakers ;-)).

Om toch wat meer kleur aan de outfit toe te voegen draag ik mijn lichtblauwe horloge. Lekker fris kleurtje!


Kortom, ik ben klaar voor de lente. Laat dat zonnetje nog wat vaker schijnen!

Blouse: Kocca | Broek: Only | Schoenen: Sooco | Horloge: Zinzi

Liefs, Sophie

Ben jij al klaar voor de lente?

12 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge