OUTFIT | Klaar voor de herfst


Wat was het vorige week zondag heerlijk herfstweer! Het zonnetje scheen én het was droog! We besloten om (na de race van Max Verstappen) op de fiets Nijmegen te verkennen en wat foto’s te maken voor mijn blog. Dat kon prima op alle mooie plekjes die Nijmegen heeft! Ik heb zoveel fantastische locaties gespot. Geweldig! Vandaag dus tijd om mijn eerste ‘herfst outfit’ te laten zien aan jullie, kijk je mee?

De eerste stop was het Goffertpark, dat ligt een eindje buiten de stad. Het park zelf was nog redelijk groen, maar één laantje met bomen was al helemaal herfst. Hoewel ik enorme voorkeur heb voor zomer en warm weer, moet ik toegeven dat de herfst (op een zonnige dag) ook niet zo verkeerd is. De geur van de herfst en de bladeren die de wereld goud doen kleuren, prachtig!

Vorig jaar zat ik natuurlijk in IJsland en heb ik eigenlijk helemaal niets nieuws gekocht voor de herfst (op een paar dikke truien na, die ik aan het einde van de winter al kocht voor IJsland). Het was dus hoognodig om mijn kast weer aan te vullen met leuke kleding. Gelukkig is dat enorm goed gelukt en is na twee weekenden mijn kledingkast enorm gevuld.

Dit weer was perfect voor deze top! De mouwen van deze top zijn drie kwart, wat voor mij echt precies goed is. Ik stroop mijn mouwen namelijk (bijna) altijd op.  De top heeft de textuur van een blouse waardoor die de outfit meteen netjes maakt. Ook heeft deze top ‘flared sleeves’ en dat geeft de top, naast het printje, net wat meer bijzonders. Aan de print moest ik overigens wel even wennen, het is weer eens iets totaal anders dan wat ik normaal draag. Maar -mocht je nog niet in de winkels zijn geweest- de winkels hangen er vol mee.

Ik combineer de top met mijn zwarte broek. Nu ik zelf de was doe kom ik er pas achter hoeveel zwarte kleren ik eigenlijk heb. Gelukkig vind ik dat helemaal niet erg, want zwart past in principe overal bij. De witte sneakers zijn de hele lente/zomer favoriet geweest. Ook nu draag ik ze lekker nog even door, ze zitten heerlijk en de plateauzool is handig aangezien ik niet zo groot ben en dit je stiekem toch wat langer maakt.

Daarbij draag ik een subtiel kettinkje, mijn blauwe horloge en mijn favoriete armbandje. Ik heb op dit moment alleen dit blauwe horloge, maar merk nu dat ik het ook wel tof zou vinden om een neutraal horloge te hebben die wat makkelijker bij mijn kleren past.

Top: Costes | Broek: Only | Kettinkje: My Jewellery | Horloge: Zinzi | Schoenen: Dwars

Liefs, Sophie

Wat vind jij van de panterprint trend? Is jouw kledingkast al klaar voor de herfst?

5 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge