Outfit – Happy dark blue!

_MG_6652
De tweede outfit die ik droeg is er eentje die helemaal bij mij past! Heerlijk basic én met mijn favoriete kleur: donker blauw. Kijk je mee?

Donkerblauw is nu eenmaal mijn favoriete kleur als het gaat om kleding! Toen ik dit shirt dan ook zag liggen kon ik er dan ook echt niet omheen! Ik moest hem meenemen! Toevallig was het heerlijk weer tijdens het shooten en hoefde ik niet eens een jasje over deze outfit aan!

_MG_6638
De gehele outfit! Heerlijk basic maar daardoor niet minder leuk!

_MG_6657
Het t-shirt is donkerblauw met witte stipjes. Als je het aan mij vraagt is donkerblauw met wit altijd een goede combinatie! Verder weet ik zeker dat ik deze outfit ook makkelijk kan dragen met mijn wollen vest of mijn nette zwarte jasje. Ik begin trouwens weer wat slag in mijn haar te krijgen zien jullie dat!

_MG_6662
Bij deze outfit draag ik weer lekker minimalistische sieraden! Zo draag ik een dun zilver armbandje wat ik kreeg van de tante van mijn moeder. Ik vind hem supermooi aangezien hij zo lekker dun en smal is. Zo zit hij ook niet in de weg wanneer je aan het typen of schrijven bent. Daarnaast draag ik áltijd een horloge. Zonder horloge zal je mij maar weinig zien. De horloge die ik nu al een hele tijd draag is van Fossil en stiekem ben ik al eens aan het kijken naar een nieuwe meer klassieke horloge, die vind ik namelijk ook enorm mooi!

_MG_6665
Deze oorbellen zitten ook al bijna een jaar in mijn oren. Ik doe ze nooit uit en vind ze nog steeds heel erg fijn! Ze zijn net iets aparter dan gewone knopjes waar ik erg van houd! Ook deze heb ik van diezelfde tante gekregen van mama. Ze verrast ons vaak met cadeautjes aangezien ze het zo erg vind dat wij nu al zonder papa door het leven moeten. Echt onwijs lief! <3

_MG_6658
Say hello naar mijn nieuwe laarsjes! Ik ben er helemaal verliefd op en ik vind het dan ook geweldig dat ze door het printje nét een iets anders zijn dan de meeste Chelsea boots. Zoals je merkt, ik houd gewoon altijd van nét een tikkeltje anders. Verder maken ze de outfit ook weer een stukje leuker!

Het t-shirt is van het merk Jacqueline de Jong, de broek komt van Only en de laarsjes van Invito.

Jullie houden nog één outfit van mij te goed! Degene die denk ik mijn favoriet gaat worden deze herfst/winter! Stay tuned!

Liefs, Sophie

Wat is jouw favoriete kleur betreft kleding?

Ook de foto’s in dit artikel zijn gemaakt door Marleen.

23 comments

  1. Hartstikke mooi, net als de foto’s! Zelf vind ik donkere kleuren ook mooi. Op de een of andere manier grijp ik daar in de herfst en winter vaker naar, haha.

  2. Leuke outfit! Zelf draag ik eigenlijk nooit donkerblauw terwijl het wel heel leuk staat :) Mijn favoriete ‘kleur’ qua kledij is zwart/wit/grijs. Beetje saai misschien ^^

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge