OUTFIT | Gezellig groen


Woohoo! Eindelijk weer eens een outfit online! :) Na IJsland was het tijd om mijn garderobe eens aan te pakken en was er dus ook ruimte voor nieuwe spullen! Toen ik een paar dagen na thuiskomst van IJsland  deze comfortabele trui aan het passen was vroeg ik me af, is het in Nederland eigenlijk wel koud genoeg voor deze trui? Dat antwoord werd daarna al snel duidelijk. Tijd om mijn nieuwe favoriet met jullie te delen!

Vorige week woensdag deelde ik al een outfit met jullie. Zo leuk dat de reacties zo positief waren! Daar wordt ik vrolijk van! Nu was mam zo lief om even tijd vrij te maken en foto’s te maken van deze comfortabele outfit!


Daar hebben we mijn favoriete zwarte broek weer. Ik kan gewoon niet zonder. Het is écht mijn meest gedragen broek éver volgens mij.


Deze trui is zo zacht en heerlijk warm. Echt eentje om in weg te kruipen.


Het heeft een kleine col en dat maakt hem nog fijner én ook een beetje aparter. Daar houdt ik altijd wel van ;-) Het kleurtje is ook zo mooi!


Ik combineer hem dan wel het liefst met mijn favoriete laarsjes, waar ik het -toen ik in IJsland zat- al eerder over had. Een hak maakt deze outfit toch net wat meer geschikt voor kantoor en maakt het een stuk vrouwelijker. Al zal ik ze ook zeker combineren met mijn gympen. Voor nu gaan deze bijna automatisch aan ;-) Ik ben helemaal geen hoge hakken drager, maar deze hakhoogte is echt perfect voor een dag op kantoor!


De achterkant maakt ze zo leuk!

Trui: Costes | Broek: Only | Laarzen: Sacha

Liefs, Sophie

Heb jij ook zo’n favoriet kledingstuk waar je het liefst in wegkruipt als het koud is?

3 comments

  1. Wat een prachtig mosgroen! Lijkt me een erg knusse trui, en net dat ietsje warmer dankzij het colletje. Ik heb ook een aantal zulke truien. Perfect als het buiten koud is!

  2. Wat een leuke foto’s! Erg vrolijk. En wat een leuke trui! Al lijkt hij heel kriebelig over te komen, haha. En wat betreft je broek… ik heb af en toe ook favoriete broeken die ik maar niet kan weggooien, ook als zit er een klein gaatje in zit ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge