OUTFIT | Floral blouse

Het was weer eens tijd om een outfit met jullie te delen! Het zonnetje schijnt, tijd om vaker naar buiten te gaan. De lente is begonnen!

Als er een nieuw seizoen aantreedt, dan begint het altijd te kriebelen om de kledingkast weer te vullen. Dat is bij mij dan extra bij het begin van de lente en het begin van de herfst. Vanaf september was ik al in een lange broek en dikke jas te vinden, dus als die nu een keertje thuis kan blijven geniet ik daar extra van! Daarom trok ik voor deze outfit eens mijn favoriete rok uit de kast.

Deze rok is echt favoriet, hij zit heerlijk doordat de achterkant van de rok een suéde look heeft en dus heerlijk ‘stretchy’ is. Van de voorkant heeft de rok een leren ‘look’. Deze rok heb ik al aangeschaft voor ik naar IJsland ging, eigenlijk als back-up voor als ik met kerst niets zou kunnen vinden. Tegenwoordig is dit écht een favoriet, mede doordat hij ook een fijne lengte heeft zodat hij ook op kantoor te dragen is.

Daarbij heb ik het nooit zo met armbanden, ik vergeet die stiekem altijd om te doen. Mijn horloge draag ik wel elke dag en deze is natuurlijk helemaal geschikt voor de lente door de frisse kleur.

Daarnaast draag ik ook iedere dag mijn kleine kettinkje, heel subtiel maar daarom juist zo goed te combineren.

Blouse – Pieces | Rok – Only | Schoenen: Sacha

Ook vandaag schijnt het zonnetje weer heerlijk en kan ik niet wachten om weer wat nieuws uit de kast te trekken! Laat het altijd maar zo’n weer zijn met een heerlijk zonnetje! Genieten.

Liefs, Sophie

Heb jij ook altijd zo’n zin om nieuwe kleren te dragen als de lente begint?

5 comments

  1. Oh, dat kettinkje is schattig! Wat leuk dat je het altijd om hebt :) Leuke blouse trouwens! Staat je mooi! Ik draag altijd kleren die heel casual zijn, maar eigenlijk zou ik ook eens iets moeten aanschaffen voor iets meer formele evenementen. En zo’n blouse is lekker tussen de twee! :D Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge