Outfit | Een klein beetje kleur


Joehoe, het is weer tijd voor een outfitpost! Je zult het niet geloven, maar op 1 januari opende ik mijn ogen én voelde ik me goed. Het zonnetje scheen toen ik naar buiten keek en dus bedacht ik me geen moment en vroeg mam of ze outfitfoto’s wilde maken (waarvoor heel veel dank!). De zon was in geen tijden meer te zien geweest, dus ik moest nu wel mijn kans grijpen om een keer niet in de regen te staan. Dus ja, alle principes overboord wat betreft 1 januari en katers, let’s go!

Nou scheelt het enorm dat ik bewust niet zoveel had gedronken op oudejaarsavond, want ik wilde graag een beetje fatsoenlijk al dat lekkers kunnen eten wat vast en zeker op tafel zou verschijnen bij opa en oma. Die blauwe lucht verdween echter ook weer als sneeuw voor de zon, zodra ik mijn ontbijt op had. Maar goed, het was nog wel droog en dus gingen we er op uit! Tijd om een nieuwe outfit met jullie te delen!


Ik besloot mijn groene blazer weer eens aan te trekken. Deze hangt inmiddels al heel wat jaren in de kast, maar vind ik eigenlijk stiekem nog heel leuk. Ik draag hem alleen bijna nooit omdat ik het echt niet fijn vind als jasjes een binnenvoering hebben. Toch kon deze zwarte outfit wel een frisse kleur gebruiken en daar is dit jasje echt perfect voor!


Daarbij draag ik mijn favoriete kettinkje van dit moment. Ik heb al eens eerder mijn kleine minimalistische kettinkje laten zien met het hartje. Helaas was deze helemaal gaan verkleuren en moest ik dus opzoek naar een nieuwe variant. Dat is uiteindelijk deze geworden! Net iets minder minimalistisch, maar ook juist wat meer bijzonder. Ik ben écht een zilverdrager en hij fleurt de outfit meteen een beetje op, in combinatie met het zwarte t-shirt met col (wat een gek woord is dat eigenlijk).


Daarbij draag ik deze hele comfortabele en stoere schoenen. Deze staan heerlijk in contrast met de rest van de outfit, daar hou ik van. Je kunt deze Timberlands namelijk makkelijk combineren met een colbertje. De zwarte kleur maakt natuurlijk dat ze nóg draagbaarder zijn. (Love zwart!) Deze schoenen had ik eigenlijk moeten hebben toen ik voor een half jaar naar IJsland ging! Praktisch, maar toch leuk! Ze zijn helemaal geschikt voor het winterse weer en dus zullen ze goed van pas komen de komende maanden!

Colbert: H&M | Top: Costes | Broek: Only 

Schoenen: Timberlands (Onlybrands) | Kettinkje: Orelia

Ik heb ze ook gedragen met een wat meer comfortabele outfit, wat heeft jouw voorkeur?

Liefs, Sophie

Dit artikel betreft een samenwerking

6 comments

  1. Het groene jasje maakt deze outfit echt af! Mooie ketting ook trouwens, ik ben ook into zilver en heb maar één sieraad in het goud.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge