Outfit – Comfy studying

_MG_6682

Herinneren jullie mijn mini-bucketlist nog over Amsterdam? Op die lijst stond iets wat sneller kwam dan ik had verwacht! Ik kreeg vlak na het posten van het artikel een reactie van Marleen, een fotografe hier in Amsterdam. Zo stond ik vorige week donderdag in de bibliotheek met een heerlijke comfy outfit. Kijk je mee?

Waarom ik zo graag outfitfoto’s wil maken in Amsterdam? Gewoon omdat het kan! Daarnaast vind ik het ook supergaaf om eens gefotografeerd te worden door iemand die net als ik heel veel van fotografie houdt! Als ik het mijn moeder, zusje of vriend moet vragen is het vaak toch wat lastig aangezien zij niet helemaal weten hoe de camera werkt en hoe de foto’s gemaakt moeten worden. Ik was dus super gelukkig toen ik donderdag in het stralende zonnetje op weg was naar de Openbare bibliotheek voor outfitfoto’s! Op naar de outfit!

unnamed
Een heerlijke comfy outfit mag deze herfst niet ontbreken! Ik droeg mijn heerlijk zachte en warme trui met mijn nieuwe favoriete spijkerbroek.

_MG_6685
De hals van de trui heeft leuke details zodat het de grijze wollen trui wat op leukt! Maakt het geheel toch wat netter!

_MG_6692
Onder een comfy outfit kunnen all stars niet ontbreken!

Deze outfit is perfect voor een koudere dag zoals vandaag! Wellicht dat ik de All stars nog inwissel voor een wat warmer paar schoenen aangezien het weer sinds maandag echt is omgeslagen.

Wat trouwens echt toevallig is bij deze outfit is dat zowel de broek als de trui van Only komen.

We hebben deze dag op meerdere locaties foto’s gemaakt met meerdere outfits dus de outfitfoto’s zijn ’to be continued’!

Liefs, Sophie

Wat is jou favoriete comfy outfit?

13 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge