OUTFIT | Comfortabel rood


Hee hoi! Daar ben ik weer. Na super super superlange tijd komt er eindelijk weer eens een outfitpost online! En niet getreurd, ik heb mijn fotocamera in januari nog eens vaker onder het stof vandaan gehaald. Voor nu op naar de outfit!

Ik vind fotograferen en foto’s namelijk nog steeds een van de leukste dingen om te doen. Ik weet ook niet waar die liefde vandaan komt, maar dat ie er is, dat is zeker! Deze week is mijn afstudeerstage begonnen! Doordeweeks foto’s maken is dus een stuk lastiger geworden Gelukkig heb ik het nog steeds super gezellig met een aantal studie vriendinnen van mijn eerste jaar op het HBO, het was dan ook weer super leuk om een aantal daarvan vorige week op school te zien. Op school hadden we namelijk een kick-off voor de afstudeerstages. Na de kick off van de nieuwe periode ging ik samen met Linda op de scooter door Den Bosch en maakte ze nog wat foto’s voor mijn blog. Superlief!


Deze broek was bij mij in IJsland al ongekend favoriet! Ik weet niet wat het is met de kleur zwart, maar het is deze winter maar lastig om een kleurtje toe te voegen aan mijn outfit. Daarom ben ik ook zo blij met dit bordeaux rode vest, super comfortabel en makkelijk te combineren met zwart! Zit er toch een beetje kleur in mijn outfit!


Het was zo onwijs koud en dan hoor ik echt bij #teamhandenindezakken. Heerlijk dus dat dit comfortabele vest zakken heeft!

Dit is echt een nieuwe favoriet geworden hoor, dit kettinkje! Hij is heel subtiel, maar dat is juist waar ik naar op zoek was. Super blij dat dit dus een van de kerstcadeautjes was die ik heb gekregen!

Vest: Only | Blouse: Only | Broek: Only | Schoenen: Sacha | Kettinkje: Orelia (The little green bag)

Liefs, Sophie

13 comments

  1. Hihi je raadt het nooit.. Mijn beste vriendin is verslaafd aan rood 😄. Vorige keer dat we gingen shoppen was haar voornemen minder rood te kopen.. Uiteindelijk kwam ze thuis met 1 nieuwe rode broek en 2 paar rode schoenen en een witte bloemenbroche om het goed te maken 😉 En Hihi sowieso heb je een mooie outfit aan 😄 En je het is super mooi als je zoals op die laatste foto je haar naar achteren houdt 😊
    Iris schreef onlangs …Student Green To Do-list

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge