Een onvergetelijke zomer!

IMG_20150723_072458

Nog even en de zomervakantie zit er dan toch echt op. Maandag begint het gewone leven weer en als ik eerlijk ben, ben ik daar enorm aan toe! Het vaste ritme, de weekenden en de leuke tv programma’s die weer terug op tv komen, I’m ready for yaa! Maar ik kan natuurlijk niet ontkennen hoe leuk deze zomer is geweest. We hebben echt vele dagen mooi weer gehad en ik heb enorm veel leuke dingen gedaan. Kijken jullie mee naar mijn zomer?


IMG-20150620-WA0013-001

Mijn zomer luidde ik in met Guus Meeuwis! Samen met mijn vriend zong ik de longen uit mijn lijf in het weekend na de laatste tentamen week van het leerjaar. Yup, dit was écht even genieten.

wpid-2015-07-03-08.12.35-1.jpg.jpeg

Mijn zomervakantie begon, als ik het me goed herinner, in juli. Dit kwam omdat ik helaas niet alles in een keer had gehaald tijdens mijn tentamens. Gelukkig haalde ik het hertentamen met gemak en kon de vakantie voor mij beginnen. De dag na mijn hertentamen organiseerde Dagmar een event vanuit haar werk. Super interessant en natuurlijk onwijs leuk om een paar bekende gezichten weer eens te zien! Wat zijn vele bloggers toch lief en leuk, de vakantie kon geen beter begin hebben!

IMG_20150705_153930[1]

Een hittegolf in Nederland werd voorspelt en mijn vriend en ik trokken er een weekendje op uit in eigen land. We genoten drie daagjes in Zandvoort en sloten de minivakantie af met een dagje Amsterdam. De stad waar ik na de zomervakantie enorm veel tijd door ga brengen!

wpid-2015-07-11-02.00.56-1.jpg.jpeg

Het weer werd daarna eventjes wat minder (lees: we konden ons weer bewegen zonder dat het zweet je uitbrak) en mam en ik besloten het huis eens een grote schoonmaakbeurt te geven. We gooiden veel weg en poetsten alles weer netjes schoon. We kwamen nog verschillende medicijnen en andere spullen van papa tegen. Het blijft lastig om zulke dingen weg te gooien maar we kunnen natuurlijk niet alles bewaren. Na een paar keer slikken verdween alles in een grote vuilniszak.

wpid-2015-07-18-09.35.21-2.jpg.jpeg

Ook kwam deze zomer mijn nieuwe lay-out online waar ik nog steeds enorm blij mee ben! :)

wpid-img_20150824_132358.jpg

Het was tijd om naar Mallorca te gaan, de eerste keer zonder papa op vakantie. Het was moeilijk maar we hebben weer wat overwonnen! Mallorca was overigens echt heeeel mooi en fijn dus hierover lezen jullie gauw meer!

wpid-img_20150801_145521.jpg

Aangezien ik nog graag een verjaardagscadeautje wilde halen in de stad voor mijn verjaardag besloten we het te combineren met een heerlijke high tea! Het zonnetje scheen goed en het eten was enorm lekker! De high tea was voor mijn zusje omdat ze vanaf nu naar de middelbare school gaat. Het verjaardagscadeautje kon ik helaas niet vinden maar gelukkig kwam hij een week na mijn verjaardag alsnog met de post.

wpid-img_20150731_122031.jpg

Mam wilde graag een controle betreft haar moedervlekken gezien de situatie rondom papa. (Papa’s kanker is begonnen door een melanoom, soort van moedervlek) Na onze super vakantie in Mallorca was het tijd om naar het ziekenhuis te gaan voor een verdacht plekje. Gelukkig bleek het mee te vallen en is het vlekje goed verwijderd. Om mama te bedanken voor de vakantie en omdat die dag natuurlijk niet zo fijn was voor ons allemaal verraste ik en mijn zusje mama met een armband van zinzi en een bloemetje voor bij papa. Het kan me zó ontzettend veel goeds doen om iemand zo te verrassen!

wpid-img-20150807-wa0050.jpg

Na Mallorca en Zandvoort stond er nóg een tripje op de planning. Parijs! Met twee lieve vriendinnen vertrok ik voor vijf dagen naar het zonnige Parijs. Hierover komt natuurlijk nog een artikel! Het was een tripje om nooit te vergeten :)

IMG_20150811_174019

Happy birthday to me! Hoe erg ik ook opkeek deze dag, door de lieve mensen om mij heen is het toch nog een fijne dag geworden mét heerlijk weer! Stiekem vind ik deze foto best wel erg leuk en vrolijk, maar dat is misschien een beetje gek om te zeggen.

wpid-img_20150821_121200.jpg

Na mijn verjaardag was er weinig meer om naar uit te kijken, behalve dan het op kamers gaan! Maandag begin ik bij mijn stage in Amsterdam en het inrichten en poetsen van de kamer was dan ook echt nog iets wat gebeuren moest. Gelukkig zijn die dingen met mama nooit erg aangezien we er altijd wel wat van kunnen maken!

En nu zit de vakantie er al weer bijna op. Dit weekend nog eventjes genieten en zondag ga ik verder mijn kamer inruimen in Amstelveen.

Liefs Sophie

Hoe was jou zomer?

13 comments

  1. Wat heb jij een heerlijke vakantie gehad zeg! Om eerlijk te zijn ben ik ook wel weer toe aan een normaal (werk)ritme. Vooral omdat mijn zomer helaas niet zo leuk was. Er is zo veel gebeurd in zo’n korte tijd, dat ik verlang naar een gewoon ritme, zodat alles beter een plekje kan krijgen. ;-)
    Renske schreef onlangs …25 feitjes die je nog niet over mij wist

  2. Dat klinkt als een heerlijke zomer en als je het mij vraagt verdien je dat ook echt! Wat een mooi armbandje hebben jullie aan je moeder gegeven, erg lief zeg! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge