Onuitgesproken dromen en wensen!


Onuitgesproken wensen, ik denk dat we ze allemaal wel hebben. Van die dingen die je eigenlijk niemand ooit hebt verteld maar die je wel onwijs gaaf lijken! Tijd om het daar eens over te hebben vandaag, ik vertel jullie mijn vijf onuitgesproken wensen en dromen! Want, dromen mag altijd, toch?

Ik ben eigenlijk altijd wel iemand geweest met onuitgesproken dromen en wensen. Vaak ook omdat ze redelijk ambitieus waren (lees: onmogelijk) en heb ze al die jaren met name voor mezelf gehouden. Ik kan me nog goed voornemen dat ik me vroeger altijd zo inleefde in een persoon die ergens heel goed in was. Zo kon ik racen op mijn fiets als Leontien van Moorsel en voetballen als Philip Cocu terwijl ik zo hard mogelijk een bal onder de bank wilde schieten achter in de tuin. Daarnaast had ik de droom om toneel te spelen (wat me nu overigens vreselijk lijkt) en zou ik het liefst de sterren van de hemel kunnen dansen. Ohja, zo iemand zijn als Wendy van Dijk leek me ook wel wat ;-) Daarnaast had ik nog een gekke droom en dat was het ontwikkelen van mijn eigen SIMS spel met natuurlijk veel leukere kleren en fancy meubels. Je snapt, als deze droom uit zou komen, zou dat nog steeds tof zijn haha.

Eigenlijk is dat dromen naar iets tofs of onwerkelijks nooit opgehouden, maar ik ben de realistischere dromen wel meer gaan delen. Zo weet bijna mijn hele omgeving wel dat ik dolgraag voor langere tijd naar Australië of Nieuw-Zeeland zou willen en dat ik graag ambitieuze doelen stel op het gebied van school. Maar naast deze uitgesproken dromen, heb ik stiekem ook wensen. Wensen die eigenlijk helemaal niet hoeven, het zijn namelijk geen dromen waar ik écht voor wilt gaan. Gewoon dingen die me eigenlijk wel gewoon heel tof leken als ze op mijn pad zouden komen. Tijd om eindelijk open kaart te spelen en vijf onuitgesproken wensen en dromen met jullie te delen. Here we go!

♥ – Op pad met iemand die prachtige plaatjes weet te maken
Ik kan er niks aan doen, die liefde voor foto’s is gewoon zo oneindig. Ik vind het vooral leuk om mensen te fotograferen. Landschappen zijn daarentegen een stukje lastiger voor mij kwam ik achter in IJsland. Mensen ín IJsland was dan weer écht iets voor mij en dus heb ik me daar als een ware paparazzi gedragen. Nu lijkt het me ook een keer zo tof als iemand je precies adviseert hoe en waar je moet staan/zitten/bewegen om die ene toffe foto te krijgen! Dat blijft gewoon stiekem een wens die altijd zal blijven denk ik!

♥ – Een programma presenteren
Ik weet niet waarom, maar het presenteren heeft me altijd aangetrokken. Ik heb geen talenten wat betreft zingen en dansen, dus toneel spelen is niets voor mij. Kletsen kan ik echter als de beste als het moet, en dus zal een wens altijd blijven om eens een radio of tv programma te presenteren. Eigenlijk ook wel gewoon doodeng, maar ik zou het zeker een uitdaging vinden! Ik vind het gewoon zo leuk om in contact te zijn met mensen. Daarnaast vind ik het ook echt een kik als ik mag presenteren. Nou verschilt het natuurlijk enorm of je moet presenteren op school of voor de amusement. Maar daarom lijkt juist de tak van het amusement me zo’n toffe uitdaging! Wendy van Dijk zal ik nooit worden, maar zoiets lijkt me dus wel echt fantastisch ;-)

♥ – Andere mensen gelukkig maken
Sinds het overlijden van pap is dat wat mij energie geeft, andere mensen helpen, verrassen, gelukkig maken. Ik probeer dat dan ook regelmatig te doen, mocht ik daar zelf de energie voor hebben. Nu lijkt het mij echt gaaf als ik een groep mensen tegelijk blij kan maken. Dat je ergens energie in steekt en dat dat andere mensen gelukkig maakt (en dat je dat ook goed merkt), dat is echt mijn drijfveer voor het leven denk ik zo.

♥ – Een boek schrijven
Schrijven is een passie die ik jaren onder stoelen en banken heb gestoken. Zodra ik de eerste woorden kon schrijven schreef ik enorm veel verhalen. Zo kregen mijn nichtjes elke verjaardag weer een boekwerk van mij met zelfverzonnen verhalen. Natuurlijk geschreven met lettertype Comic Sans MS haha! ;-) Na de basisschool was lezen en schrijven natuurlijk echt niet cool en ben ik er ook niet echt mee bezig geweest totdat ik mijn blog begon twee en een half jaar geleden. Nu begint het weer langzaamaan te kriebelen en zou het fantastisch zijn als ik naast mijn eigen blog ‘boek’ een écht boek kan schrijven.

♥ – Met een interview in een magazine staan
Dat lijkt me gewoon onwijs gaaf, om een blad in de winkel te kunnen kopen waar een verhaal in staat van jouzelf en dat je alle lezers van dat blad mee kan nemen in dat verhaal! Of dat nu gaat over mijn tijd in IJsland, hoe ik ben als persoon of wat ik heb meegemaakt. Als zo’n aanvraag eens in mijn mailbox beland dan loop ik te stuiten.

En nu zijn het ineens geen onuitgesproken dromen en wensen meer! Zouden ze ooit uitkomen?  We gaan het zien :)

Liefs, Sophie

Wat is jouw onuitgesproken droom?

6 comments

  1. Hihi wooow zo’n goede wensen 😍 je bent echt een schatje Sophie! En idd de SIMS is zooo herkenbaar! Maar ondertussen ik later geen groot huis meer, maar een kleintje met grote tuin 😊 en als je zo verder blijft bloggen kan er zeker ELK moment iemand uit het niets verschijnen die een interview met jou aan wil! Je bent een inspirerende meid!
    Iris schreef onlangs …Winactie: Portret of yourself

  2. Een boek schrijven staat ook op mijn lijstje, maar ik maak te weinig tijd om te oefenen met schrijven. Dat doe ik zelf. Ik vind het zo eng!

    Ik heb wel een keer in de Vriendin gestaan met een kort interview over Postcrossing en toen mocht ik ook mee doen met een fotoshoot dat was best leuk. Helemaal opgemaakt worden en dat voor een keer mee maken. Mooie ervaring! Dus ja als je de kans krijgt, echt doen!!

  3. Wat leuk, zo’n mooi wenslijstje! Presenteren, dat zie ik je écht doen, zelfs al ken ik je niet ‘in real life’. Je teksten zijn gewoon altijd zo vlot geschreven, precies of je ze zelf aan’t vertellen bent, als ’n echte presentatrice! Enne, dat boek, gewoon doen! Liefs :)

  4. Heel leuk om te lezen! Mensen gelukkig maken, dat doe je al met je blog. Niet aan twijfelen, maar ik word altijd blij als ik je blog kan lezen! En dat boek, dat kan je zeker waarmaken als je wil, je schrijft heel vlot! Ik hoop dat al je dromen uitkomen! x
    Laurine schreef onlangs …5 lente-blijmakers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge