Omdat ik jullie graag wat wil vertellen!

IMG_4411

Vandaag een (extra) blogpost voor jullie! Ik wil jullie namelijk graag iets vertellen!

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen; ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs!

Volgens mij kon ik de kerstvakantie niet beter beginnen. Ik was wel echt ontzettend zenuwachtig voordat ik op moest. Gisteravond was ik dan ook vroeg naar bed gegaan aangezien hij me vandaag om 06:50 op kwam halen. Ik heb zelfs gebeden of ik alsjeblieft zou mogen slagen. (Jup, op zo’n momenten doe ik dat altijd). Vanmorgen heb ik ook even stil gestaan bij het plekje van papa en heb hem gevraagd of hij van boven wat geluk wilde sturen. En jawel, hij heeft mij het geluk gegeven wat ik nodig had! Ik weet zeker dat hij ongelooflijk trots is op dit moment.

Hij was degene die 1,5 jaar geleden vol enthousiasme opbelde of zijn dochter kon gaan beginnen met rijlessen. Zodra de eerste rijles gepland stond gingen we alvast oefenen in de wei van opa en oma. Hij vond het echt leuk volgens mij dat ik dan eindelijk ging leren autorijden. Na een half jaar ben ik gestopt met lessen omdat ik niks meer opstak van de lessen. De thuissituatie was zo slecht dat ik me niet meer kon concentreren tijdens de rijles. In de tijd dat ik niet meer aan het lessen was heb ik geleerd voor mijn theorie deze heb ik ondanks alles nog net optijd gehaald dat pap het nog meekreeg. Dat was echt een enorme druk op mijn schouders. Vooral omdat pap er altijd zo trots op was dat ik zou gaan lessen. Ik wilde hem nog zo graag trots maken. In september dit jaar besloot ik weer te beginnen en het rijlessen weer op te pakken. Ik wilde omtzettend graag dat ‘felbegeerde’ roze pasje halen! Samen met de rij-instructeur heb ik het doel opgezet om het rijbewijs onder de kerstboom te hebben liggen. En met succes! Ik ga vanavond meteen mijn rijbewijs aanvragen!

Ik moest echt even huilen toen ze me vertelde dat ik geslaagd was. Pap zou zo ongelooflijk trots op me zijn! Dit is echt zo’n moment dat ik zo graag had dat pap er nog zou zijn. Ik mis hem echt nu. Gelukkig kreeg ik (tot nu toe) super lieve reacties van ons mam, mijn vriend, mijn peettante (met een superlief filmpje) en oma, oma en opa! Dat doet me dan toch een beetje goed!

“Don’t give up just because things are hard”

Liefs, Sophie

20 comments

  1. Wat heb je dit mooi geschreven! Ik weet zeker dat je vader boven zit te stralen en zo trots op zijn meisje is! Dat heb je maar mooi gedaan. Ik weet precies wat je voelt.. Ik mag bijna op maar mijn vader heeft me helaas niet meer zien lessen. Het is zo moeilijk :(

  2. Van harte gefeliciteerd met je rijbewijs! Super :). Ik weet precies hoe je je voelt, en helaas blijven die momenten! Ik ben nu 22, 4 jaar geleden mijn vader verloren. Het doet nog steeds pijn.. Rijbewijzen gehaald, een huis gekocht, een nieuwe studie begonnen.. Over een half jaar trouw ik, en ook dan zal hij er niet zijn. Het blijft moeilijk.. Maar weet dat hij op je neer kijkt, glundert en écht met je mee kijkt :).

  3. Gefeliciteerd! Wat goed van je. :) Ik kan me heel goed voorstellen dat je je vader zo mist bij een moment als deze. Ik weet niet of ik hiermee iets goeds zeg, maar misschien kan je het zien alsof hij er toch een beetje bij is, omdat je zo sterk aan hem denkt? x

  4. Gefeliciteerd met je rijbewijs. Je vader heeft ongetwijfeld vanuit boven meegekeken. En reken maar dat hij trots is. Nu lekker veel de weg op. Ik wens je heel veel veilige kilometers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge