Nieuwe tas voor stage!

wpid-2015-10-15-05.10.27-1.jpg.jpeg
Oh jongens, ik loop stage op een geweldige plek bij het IJ dat mogen duidelijk zijn. Deze foto’s heb ik alweer een tijdje geleden gemaakt maar door de Mallorca artikelen moest deze even wijken! Geen zorgen, hier is ie dan! Ik stel jullie graag voor aan mijn nieuwe tas :)

wpid-2015-10-15-05.05.37-1.jpg.jpeg
Het liefst loop ik altijd met een rugzak op mijn rug in plaats van met een schoudertas. Toch vond ik het niet helemaal passen om een Eastpack te dragen naar kantoor. Vandaar dat ik op zoek ging naar een nieuwe tas.

Uiteindelijk vond ik deze Burkely tas op tas.nl en ik wist zeker dat dit hem zou worden!

wpid-2015-10-15-05.07.32-1.jpg.jpeg
De tas is vrij simpel, één groot vak waar mijn laptop in past en nog ontelbaar veel meer dingen en een voorvak wat ik altijd direct bombardeer als rommelvak. Kauwgom, Labello, of usb stick het vond allemaal automatisch zijn weg richting het voorvak.

wpid-2015-10-15-05.07.03-1.jpg.jpeg
De achterkant heeft ook nog een rits die ik niet heel vaak gebruik maar vooral handig vind om spullen in te doen die ik niet kwijt mag raken maar ook niet elke keer nodig heb. Binnen in de tas zit een speciaal laptop vak en nog een klein vak wat ik altijd enorm handig vind!

wpid-2015-10-15-05.09.51-1.jpg.jpeg

wpid-2015-10-15-05.08.19-1.jpg.jpeg

wpid-2015-10-15-05.06.01-1.jpg.jpeg
Al met al is het een superhandige tas en ik heb hem vaak mee naar stage als ik mijn laptop meeneem. Er kan echt onwijs veel in! Oh én jup, dit is een bankje voor de HEMA met daarnaast de Support Office waar ik altijd naar binnen ga haha ;-)

Ik heb naast deze tas ook gewoon een andere tas die ik meeneem als ik mijn laptop niet per se bij hoef te hebben. Ik ben namelijk niet elke dag fan van al die kilo’s aan mijn schouder. Al zou ik zonder deze tas echt niet kunnen!

Mocht je willen weten hoe de bestelling bij tas.nl verliep? Eigenlijk vrij goed! Ik had verschillende tassen besteld om te kijken welke ik uiteindelijk het mooiste en handigste zou vinden. De tassen waren supersnel binnen en ze werden gratis verzonden. De andere tassen heb ik gelukkig ook gratis kunnen retourneren dus zeker een aanrader! (#nospon)

Liefs, Sophie

Welke tas gebruik je het meeste?

19 comments

  1. Wat geweldig zeg, een stage vlakbij zo’n mooie plek! Mooie tas heb je gekocht en zo’n voorvak vind ik altijd erg handig. De laatste tijd gebruik ik eigenlijk nooit meer een tas, ik prop alles gewoon in mijn jaszakken. :P

  2. Wauw, wat een gave tas! Zelf heb ik zo’n soort tas van Cowboys Bag, maar ik gebruik een andere (van de H&M), haha. Nou moet ik wel eerlijk zeggen dat die van de H&M een beetje uit fatsoen wordt gedrukt door alles wat ik erin heb zitten, haha.

  3. Wat een leuk model zeg! Ik heb zelf jaren terug ook zoiets gehad en daar paste ook super veel in. Enig nadeel vond ik wel dat de tas zo snel zwaar was door het leer. Heb jij daar ook last van?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge