Nieuwe herfst items!

2015-10-10
Al superlang stond dit artikel op de planning maar door alle artikelen over Mallorca moest ik hem even vooruit schuiven. Maar goed, hier is ie dan! Vandaag laat ik jullie zien wat voor kleding zich inmiddels in mijn kledingkast bevindt! Deze keer ging ik weer eens voor wat jurkjes én natuurlijk wat comfortabels, ik bedoel; wie zegt er nee tegen een comfortabele trui? Kijk je mee naar mijn nieuwe items?

1-P1170711
Een nieuwe spijkerbroek is altijd een goed idee! Ik leef het liefst in strakke spijkerbroeken! Deze van Only is dan ook mijn nieuwe favoriet!

2-P1170836
Jurkjes, ik heb er een haat/liefde verhouding mee. Ik vind ze vaak echt geweldig maar ik weet nooit wanneer ik ze nu aan kan trekken aangezien je er dan al snel netjes uit ziet! Nu kan ik er niet meer onderuit nu ik dagelijks naar stage ga. Ik werd verliefd op de kleur van dit exemplaar! De jurk zit niet helemaal aangesloten maar dat vind ik niet erg bij dit model! Ik ben er dol blij mee en ik hoop hem heel vaak te kunnen dragen!

3-P1170847
Meteen door naar het tweede jurkje. Dit jurkje had ik aan het einde van de zomer al aan toen ik snel even de stad in ging. Toen twijfelde ik echter aangezien ik geen idee had hoe de mensen van HEMA gekleed gingen. Toen ik eenmaal een week bezig was met stage wist ik dat ik deze heel graag aan mijn garderobe toe wilde voegen! Meteen een goede reden om te gaan shoppen in Amsterdam én de laatste was voor mij :D Dubbel geluksgevoel bij deze mooie groene suède jurk van Costes!

4-P1180130
Naast al deze leuke en nette jurkjes is iets comfortabels ook altijd fijn! Zo vond ik deze trui bij Only! Hij is super zacht en heeft een leuk detail bij de hals! Deze warmt me zeker op tijdens de koude dagen die nog komen gaan!

5-P1180128

Als laatste kwam ik dit t-shirt nog tegen. Het is niet dat ik per se een t-shirt nodig had maar ik heb nu eenmaal een enorme liefde voor donkerblauw. Toen ik dit shirt zag wilde ik het dan ook meteen hebben. Ideaal voor onder een jasje en op mijn nieuwe spijkerbroek!

6-P1180188
Ook nog iets wat niet onder de categorie ‘kleding’ valt, een rode lippenstift! Ik wilde dolgraag nog een echte rode kleur aangezien ik die nog niet had (oeps!). Ik vond deze kleur heel mooi aangezien hij niet te donker rood was en ook niet te knal. Je zult hem me vast snel op zien hebben via instagram ;-)

Ik heb ondertussen nog meer kleding aangeschaft en twee paar laarsjes dus ik kan vooruit! Het meest leuke vind ik de jurkjes die ik heb gevonden. Ik kan niet wachten om ze te dragen! Mocht je heel nieuwsgierig zijn naar de kleding, geen zorgen er komen snel outfitfoto’s aan!

Liefs, Sophie

Wat is jouw favoriete kledingstuk op dit moment? Draag jij vaak een jurkje?

8 comments

  1. Wat heb je mooie items gekocht Sophie! Ik vind het jurkje van Vila erg tof. Daar kom ik eigenlijk nooit, maar misschien is het toch wel eens leuk daar te kijken :-)

  2. Dat groene jurkje ziet er (zover als jo dat kan zien vanaf een foto) heel mooi uit. Ik heb 1 jurkje dat ik alleen op feestjes draag. Ben niet zo een jurkjes mens ;). Mijn favoriete kledingstuk is… (het zijn er eigenlijk wel meer) maar in ieder geval 2 truien. 1 van de Zara (donkerblauw) en de ander is van esprit. Ben benieuwd naar een foto waar je de jurkjes aan hebt :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge