Mijn week in foto’s | Studeren, heerlijk eten en shoppen!


IJoehoe, ik dacht dat het wel weer eens tijd werd voor een ‘mijn week in foto’s’. Het is alweer enorm lang geleden sinds ik foto’s heb gemaakt van mijn week. Deze keer neem ik jullie weer mee! 

MAANDAG


Op maandag begint mijn college altijd om 8.45u, heerlijk vroeg. De les duurt maar tot 10.30u. Daarna werk ik met mijn projectgroepje nog even door aan de opdracht die we afgelopen vrijdag hebben gekregen.


Het zonnetje schijnt, tijd om boodschappen te doen. Ik maak een boodschappenlijstje en fiets naar de supermarkt (ook al is die maar 600 meter verderop). Fietsen is soms gewoon zoveel sneller haha!


Daarna bereid ik een heerlijke lunch voor! Jammie! Soms mag je jezelf als student best verwennen. Sinds kort zijn woonprogramma’s echt 24/7 op tv en dus kijk ik nog even een woonprogramma tijdens de lunch, guilty pleasure! ;-)


’s Avonds kook ik het avondeten en eet ik samen met twee huisgenootjes. Zoete aardappelfrietjes en zelfgemaakte hamburger op het menu, jammie!

DINSDAG


Dinsdagochtend besluit ik een ronde te gaan hardlopen. Uiteindelijk heb ik ruim zes kilometer gerend en ondertussen genoten van de prachtige stad. Ik moet alleen echt nog even bedenken hoe ik met al die stoplichten om moet gaan. Hoe doen mensen dat die vaker in de stad rennen?

’s Avonds kwam mijn vriend langs en hij had (verlate) verjaardagscadeaus bij! YAY, eindelijk een nieuwe föhn en een kookboek!

 

WOENSDAG


En nog een lekkere lunch op woensdag. ’s Ochtends zat ik op school en ’s middags probeer ik wat aan school te doen.

DONDERDAG


Wanneer je om half zes als laatste het klaslokaal verlaat mag je jezelf best een goede student noemen, toch?


Huisgenootje Anne maakt een HEERLIJKE pizza en samen met Anouk (klasgenootje) eten we het op. Daarna kijken we samen Expeditie Robinson.


Anouk en ik gaan daarna door naar een klasgenootje voor nog meer wijntjes.

ZATERDAG


Vrijdag slaan we even over, maar inmiddels ben ik weer thuis. Zaterdagochtend gaan mam en ik op pad voor nieuwe kleren. Deze zachte trui is geweldig en kan niet wachten tot het koud genoeg is om hem te dragen haha!


Ik zou eigenlijk naar de kermis gaan, maar door deadlines op school besluit ik toch maar de avond braaf achter mijn laptop door te brengen. Ik ga wel even op bezoek bij oma omdat ik me er niet goed bij voel om het hele weekend niet langs te komen tijdens de kermis. We nemen appelflappen mee en drinken een kopje thee. Daarna ga ik weer thuis aan de slag.

ZONDAG


Stress, stress. Ik MOET een deadline halen en dat terwijl ik eigenlijk had beloofd om samen met mijn moeder en zusje naar de stad te gaan. Ik werk door tot 13:00u en dan ga ik toch echt richting Eindhoven.


Mocht je nu denken, ja maar Sophie… prioriteiten! We moesten naar de stad, vanwege een naderend feestje. Mijn zusje én ik moesten beide nog kleren hebben voor dat feest en aangezien we ooit wel eens dezelfde smaak hebben moesten we samen naar de stad en dit was het enige mogelijke weekend voor ons beide. Gelukkig vond ik mijn feestoutfit al snel en nog heel veel andere leuke dingen. Het jurkje op de foto hangt ook in mijn kast maar is het uiteindelijk niet geworden als feestoutfit ;-) Dat is nog even een verrassing haha!

Zondagavond/nacht zit ik vervolgens wel hele tijd aan mijn deadline, maar ik lever hem maandagochtend precies op tijd in!

MAANDAG

Maandagavond ga ik naar Elke om een opdracht te bespreken. Zij woont hier in deze schattige straat in het centrum, geweldige locatie!

En dat was mijn week, hoe was die van jou?

Liefs, Sophie

9 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge