Mijn mini bucketlist voor Amsterdam – het resultaat! #2

wpid-2015-10-25-11.21.42-1.jpg.jpeg
Vandaag is het tijd voor deel twee! Afgelopen vrijdag deelde ik de helft van mijn mini lijstje met dingen die ik nog graag zou willen doen in Amsterdam, en vandaag het vervolg daarvan. Is het gelukt om alles te doen wat op mijn bucketlist stond?

Nieuwsgierig naar het eerste deel? Dat vind je hier. Vandaag dus door naar deel twee van de lijst.

Processed with VSCO with a5 preset

♥ Naar een blogevent waar ik geen uren voor hoef te reizen
Yay, ik werd uitgenodigd om naar de winter books, blogs & borrel te komen. Ik hoefde dus vanuit Amsterdam een keer geen twee uur te reizen maar was binnen een uurtje thuis. Top! Ook sprak ik allemaal leuke inspirerende en lieve mensen tijdens dit event wat het natuurlijk een dubbel zo leuk feestje maakt!

Processed with VSCO with b1 preset

 ♥ Uiteten bij Loetje aan het IJ
Toen mijn vriendinnen langskwamen in Amsterdam om te kijken waar ik me eigenlijk bevond zijn we wezen eten bij Loetje aan het IJ. Kon ik ze meteen mijn stageplek laten zien!

IMG_20151209_104720

♥ Nieuwe mensen ontmoeten
Ik heb zo veel leuke nieuwe mensen mogen ontmoeten. Zo had ik superleuke collega’s op stage en waren mijn huisgenootjes enorm gezellig!

♥ Mijn dialect verminderen
Voor mijn gevoel is dat nog best gelukt. Al moet ik toegeven dat het nu alweer verwaterd is. Zei ik eerst nog netjes melk en Tilburg, zeg ik nu gewoon weer ‘mellik, Tilburrug’ Oeps!

 Positiever leren zijn
Check! Door mijn stage heb ik echt leren omdenken en dit helpt enorm bij het positiever zijn!

Processed with VSCO with a5 preset

♥ Een nieuwe lippenstift kopen
Een nieuwe lippenstift kopen, iets wat ik nog graag zou willen doen, iets wat mij zou herinneren aan die toffe tijd in Amsterdam. Zo kocht ik een knalrode lippenstift, lekker donker maar een zekere favoriet omdat ie zo goed bleef zitten! Helaas sloeg op een stage ochtend het noodlot toe en was de dop van de lippenstift afgegaan. Echt alles zat onder, mijn tas, de inhoud van mijn tas, mijn jas, mijn arm en mijn sjaal. Horror 2.0!

Van die lippenstift is niet heel veel meer over en toen mijn collega’s mij aan het einde van mijn stageperiode verraste met een rode mac lipstick was ik nog blijer! Beter had ik dit puntje op mijn bucketlist niet kunnen uitvoeren. Mijn eerste Mac lipstick herinnert me voor altijd aan deze toffe tijd!

IMG_20151215_195853

♥ Een avondwandeling maken
Samen met Martijn ben ik er verschillende keren ’s avonds op uit getrokken. Zo hebben we ook tijdens het Amsterdam Light festival heel wat kilometers door de stad gestruind.

IMG_20151025_213810

♥ Mensen uit mijn eigen omgeving de mooiste plekjes van Amsterdam laten zien
Ah dit is ook wel een beetje gelukt toen mam en mijn zusje op bezoek kwamen en mijn vriendinnen. Yay!

Processed with VSCO with a5 preset

Mijn stage halen met een mooi punt
Jaaa echt de kers op de taart van deze periode. Ik heb mijn stage afgesloten met een 9! één 9! Ik wist niet eens dat dat mogelijk was! Ik ben er nog steeds onwijs blij mee!

_MG_6625

♥ Veel jurkjes dragen met hakken
Done! Ik merk dat ik het daar zoveel vaker heb gedaan dan hier. Hier denken ze dan meteen dat je super netjes gekleed bent, terwijl het in Amsterdam gewoon geaccepteerd wordt. Ik heb er dan ook goed gebruik van gemaakt. Mijn hakken heb ik echt onwijs vaak gedragen.

IMG_20150918_182830

Rust vinden waar ik al bijna twee jaar naar verlang
Yes ook dit laatste puntje is voltooid. Eindelijk eens alleen aan mezelf denken. Het is zo goed geweest dat ik dit heb gedaan. Ik heb echt stappen gemaakt in deze tijd en daar ben ik heel trots op!

Zoals je ziet heb ik álles kunnen doen wat op mijn mini-bucketlist stond op één dingetje na. Ik kan zeggen dat ik echt zoveel mogelijk uit mijn tijd in Amsterdam heb gehaald, ik heb ‘geleefd’!

Liefs, Sophie

9 comments

  1. Ik krijg zó’n fijn, voldaan gevoel van dit lijstje! Zo te lezen had je het echt nodig en heb je inderdaad echt stappen gemaakt :-) En een 9, joehoeee wat goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge