Mijn kerstcadeautjes!

Processed with VSCO with hb1 preset
Hoi hoi, goedemorgen! Het is alweer bijna een maand geleden dat het kerst is geweest maar toch wil ik nog graag mijn cadeautjes met jullie delen! Aangezien het weer niet echt heeft geholpen met wat mooie zonnestralen moest ik even wachten tot het moment daar was dat ik alles op de foto kon zetten. Kijk je mee naar mijn nieuwe aanwinsten?

Met kerst heb ik twee keer cadeautjes gekregen! We hadden thuis cadeautjes voor elkaar gekocht voor een bedrag en bij mijn vriend thuis deden we surprise.

Processed with VSCO with hb1 preset
Ik begin met de cadeautjes van surprise. Als eerste pakte ik deze speld uit en ik vond alleen het sterretje al waanzinnig mooi. Sinds mijn blognaam ben ik helemaal sterren-minded. En dit vond ik dan alleen al heel mooi! Daarbij kwam ook nog een heerlijk warme poncho! Nu is het misschien wat koud buiten maar ik vind het heerlijk om hem binnen om me heen te slaan. Lekker warm! Het was echt een verrassing dat ik dit zou krijgen want de moeder van mijn vriend heeft hem zelf gemaakt. Echt knap en ik vind de bruine kleur zo mooi!

Processed with VSCO with hb1 preset
Mijn vriend was degene die mij had voor surprise. Wat jammer nou, had hij net een hele lijst make-up om uit te kiezen hahaha! Hij verraste mij met een supermooie bronzer van BE Creative. So pretty!

Processed with VSCO with hb1 preset
Daarnaast kreeg ik ook een drinkfles van mijn vriend, maar zoals je ziet kreeg ik er nog een! De blauwe kreeg ik van mijn vriend en ik vind hem helemaal geschikt voor het sporten. De rechter kreeg ik van mam (die eventjes op mijn blog had gespiekt haha!) en ik ben super blij met beide!

Processed with VSCO with hb1 preset
Ik heb de fles van mama meteen in gebruik genomen. Ik vind hem alleen al leuk staan op mijn bureau bij HEMA. Fancy! Ik neem ook vaak het zakje mee want zeg nou zelf, deze tekst is echt te leuk!

Processed with VSCO with hb1 preset
Van mijn zusje kreeg ik het spelletje Beverbende. We hebben het nog niet kunnen spelen doordat het zo druk is geweest maar ik weet zeker dat dat er snel van gaat komen! Ik ben er heel benieuwd naar!

Processed with VSCO with hb1 preset
Daarnaast kreeg ik van mijn zusje een bronzerkwast van HEMA. Die wilde ik graag!

Processed with VSCO with hb1 preset
Mama wist mijn mondhoeken weer op te laten krullen door dit prachtige palette van Sleek. Het Storm palette is van mij :D Heb hem meteen uitvoerig gebruikt met oud op nieuw.

Processed with VSCO with hb1 preset
Als laatste kreeg ik van mama een hele mooie bedel.

Zoals je ziet ben ik goed verwend met allemaal superleuke cadeautjes! Zo leuk als elk cadeautje een échte verrassing is!

Liefs,
Sophie

Wat is jouw favoriete spelletje?

12 comments

  1. Wat heb je mooie cadeautjes gekregen! Wat ontzettend lief van je schoonmoeder dat zij voor jou een poncho heeft gebreid! Enne.. Het Storm palette heb ik ook en het is een van mijn absolute favorieten geworden.

  2. Oehh, wat een leuke cadeaus! Beverbende is heel leuk, al vind ik Fazantenbal nóg leuker (ken je dat?). Dat spel moet je alleen niet spelen als je daarna direct naar bed wil, daar word je zó hyper van! haha ;)
    Miriam schreef onlangs …Granny hair

  3. Wat gaaf dat je een poncho hebt gekregen die de moeder van je vriend zelf heeft gemaakt! Dat is super tof zeg. Die speld vind ik overigens ook heel leuk! Die drinkflessen zijn ook handig, inclusief leuk zakje haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge